lauantai 7. syyskuuta 2013

Kesätunnelmissa

Olkoonkin syyskuu, mutta tämän päivän lämpölukemat sai kyllä ajatukset palaamaan keskikesään. Sieltäpä nämä muutamat kuvatkin. Toisaalta takassa on ollut ihana polttaa puita ja tuikkukipoissa kynttilöita. Villasukkien neulominenkin jo hieman kutkuttaisi. Puikkojen kilistelyyn tosin ei taida liiemmälti jäädä aikaa jos syksyn mittaan toteutetaan lasten toiveita asumisjärjestelyiden suhteen :)
Vanhemmat tytöt haluaa omat huoneet tai kunnolla jaetun huoneen -> lue remontti. Se tarkoittaa meidän vanhempien evakkoa johonkin toiseen huoneeseen -> lue remontti, sekä jo rakkaaksi muodostuneen oman työnurkkauksen siirtämistä olohuoneeseen -> lue kalustehankintoja + remontti.
Myös pakollinen ulko-oven uusiminen aiheuttaa tuulikaapissa ja mahdollisesti eteisessä, arvasitte varmaan -> remonttia. Kaikkea tätä ajatellessa on pari kertaa käynyt mielessä, että olisiko helpompi etsiä vaikka uusi koti ja tehdä alusta asti ja isosti se r-sana :) No, näihin tunnelmiin tällä kertaa. Ihanaa viikonlopun jatkoa ja aurinkoa!

 ♥
Heidi

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun joku muukin on kesätunnelmissa enkä vain minä :) Olen niin ihmetellyt monien syysaiheisia postauksia, mutta kun en vain näe sitä missään!! Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Pilvi, ihanaa että syksy on hellinyt meitä auringolla ja leudoilla ilmoilla. Nyt tosin sataa kaatamalla ja jyrisee, aika kesältä tuntuu sekin :)

   Poista
 2. Oi, ihania kesätunnelmia. Kesään voisin helposti jäädä "asumaan", voisin hypätä yli kylmän ja synkkyyden. Mut tän vuoden alkusyksylle on kyllä annettava kymmenen pistettä. Ihana aurinko on hellinyt. Ihanaa syksyä ja remppaintoa (sitä taidetaan tarvita noilla suunnitelmilla). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Ninnuska :) ihanuuttahan se olisi jos kesä vain jatkuisi ja jatkuisi, mutta tosiaan alkusyksy on kyllä antanut parastaan. Sillä jaksaa jo hienosti eteenpäin. Remopaintoa tosiaan odotellessa, piuuuuuh :D

   Poista
 3. Ihania kesätunnelmia! olen nauttinut jokaisesta lämpimästä päivästä, kyllä syksystä ja talvesta ehditään "nauttia" kuukausikaupalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lumo :) Samoin täällä, kaikki auringonsäteet on nyt säilöttävä :) Tästä voisi nyt hypätä suoraan jouluun ja jättää sen ikävimmän, pimeimmän ja rapasimman kauden väliin :)

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails