lauantai 7. syyskuuta 2013

Kesätunnelmissa

Olkoonkin syyskuu, mutta tämän päivän lämpölukemat sai kyllä ajatukset palaamaan keskikesään. Sieltäpä nämä muutamat kuvatkin. Toisaalta takassa on ollut ihana polttaa puita ja tuikkukipoissa kynttilöita. Villasukkien neulominenkin jo hieman kutkuttaisi. Puikkojen kilistelyyn tosin ei taida liiemmälti jäädä aikaa jos syksyn mittaan toteutetaan lasten toiveita asumisjärjestelyiden suhteen :)
Vanhemmat tytöt haluaa omat huoneet tai kunnolla jaetun huoneen -> lue remontti. Se tarkoittaa meidän vanhempien evakkoa johonkin toiseen huoneeseen -> lue remontti, sekä jo rakkaaksi muodostuneen oman työnurkkauksen siirtämistä olohuoneeseen -> lue kalustehankintoja + remontti.
Myös pakollinen ulko-oven uusiminen aiheuttaa tuulikaapissa ja mahdollisesti eteisessä, arvasitte varmaan -> remonttia. Kaikkea tätä ajatellessa on pari kertaa käynyt mielessä, että olisiko helpompi etsiä vaikka uusi koti ja tehdä alusta asti ja isosti se r-sana :) No, näihin tunnelmiin tällä kertaa. Ihanaa viikonlopun jatkoa ja aurinkoa!

 ♥
Heidi





LinkWithin

Related Posts with Thumbnails