torstai 29. elokuuta 2013

Nice try Kid............

 
Hauskat tuotepakkaukset vetoaa kyllä mun tunteisiin ja pikkuisen nurja huumori myös :) Suolaiset pähkinät, pehmeä toffeinen sisus yhdistettynä suklaaseen kuulostaa aika vastustamattomalta yhdistelmältä. Mutta niin se toinen pala pyörii vieläkin laatikossaan. Rivien välistä voi siis aavistella, että sisältö ei ollut niin suurta herkkua kuin olin toivonut ;) Toinen asia mikä nostattaa tunteita on nämä pikku puluset. Hauskoja, uteliaan oloisia kujertelijoita, mutta halutessaan röyhkeästi ja sinnikkäästi samalle lautaselle, käväisi mielessä että voisiko noita kuitenkin vähän inhota.... No eipä kuitenkaan inho vienyt voittoa vielä tällä(kään) kertaa. Seurallisiin pulusiin törmättiin Hermansin terassilla. Jos ei anna siivekkäiden häiritä, niin sieltä löytyy aivan ihana vegebuffetti, salaatit on jo niin maittavia, ettei meinaa lämpimälle ruoalle jäädä tilaa. Samalla voi ihailla kauniita maisemia ja lepuuttaa väsyneitä jalkoja kun on tepastellut koko päivän Tukholmassa ennen kuin taas laiva kutsuu. Ravintola löytyy lähes Viikkarin terminaalin vierestä, korkealta kalliolta tästä osoitteesta:
2
 Stadsdel: Katarina / SofiaFjällgatan 23B
116 28 Stockholm

 


Ihan uskomatonta, mutta kohta on taas viikonloppu! Sitä kohti  siis ja aurinkoista torstaita teille kaikille :)


Heidi

2 kommenttia:

  1. Minä niiiiin ymmärrän mitä tarkoitat tuosta kauniiden pakkausten houkutuksesta. Saman sarjan karkkia on jäänyt minullakin syömättä. Ehkä me ollaan vielä liian nuoria? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Mervi, niin sen täytyy ehdottomasti olla! Onneksi ei tullut ostetuksi kuin toi yksi, olishan se ihan hirveetä jos laatikoissa lojuis syömätöntä suklaata ;D)

      Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails