maanantai 1. heinäkuuta 2013

Kesäterveiset ja vanhan reseptin kierrätystä

Heikun keikun ihanaiset! Kyllä on taas kymmenen päivää hurahtanut kuin siivillä ja koneestakin on otettu oikein tehokkaasti lomaa. Ihan kesäfiiliksissä siis :) Heinäkuussa postauksia tipahtelee varmaan myös ihan lomatahtiin. Kuvia olisi vaikka kuinka teillekin jakaa, juhannusta ja juhlia. Keskimmäisen kakkukynttilät puhallettiin virallisesti viime viikolla ja niin on pienestä merenneidosta kasvanut jo kekseliäs kahdeksan vuotias. Itselläni on ilo taas huomenna täyttää ne henkiset 28 vuotta ;) Sitä aion juhlistaa ainakin tällä  katkarapu-mätipiirakalla (piiraan kuvan löydät alimpana), joskin tällä kertaa mädin vaihdan kylmäsavustettuun loheen ja kaveriksi taidan valita lasillisen kuplivaa :) Kesäkuvat on nappailtu ainakin pari viikkoa sitten Hangosta (oliko yllätys?) jossa vietettiin mukavaa päivää kahvitellen ja kuljeskellen. Pienvenesatamasta löytyi ihana I LIKE-puoti joka myy Ajlajk:n mukavan oloisia vaatteita ja löytyi sieltä tosi kivan näköinen kesäkassikin :) Nyt odottaa macaronsit täytettä ja piirakka leipojaansa, joten oikein ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!
 

 PusPus!
Heidi

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Moikka Keltaisen tuvan emäntä :) Niin on, ihana kesä :D

   Poista
 2. Ihania kuvia, ihana kesä, ihanaa lomaa! Ja myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut! :)

  VastaaPoista
 3. Meidänkin telki mieli käydä tänä kesänä Hangossa taas, mutta taidetaan joutua jättää väliin :( Aika ei riitä ja on sinne niin matkaakin meiltä. Joku sanoi vie että sieltä löytyy sellanen ranta mikä on täynnä pyöreitä kiviä! Sitä me ei ekalla kertaa käydessä löydetty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai ei tiedetty ettiäkään. Oliko nuo simpukkakuvat jus kyuseisestä paikasta?

   Poista
  2. Moikka Maaka :) Simpukat on kerätty Hangon rannoilta. Erityisen pyöreitä kiviä en ole nähnyt, mutta kohdassa jossa kivet pääsee hyvin hankautumaan niin onhan se paljon mahdollista :) Jos matka ei toteudu tänä kesänä niin toivottavasti ensi kesänä sitten, iloista kesän jatkoa sinulle :)

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails