tiistai 7. toukokuuta 2013

Ihanasti pihalla

 
On tää niin ihanaa! Mittari näytti päivällä varjossa 18 astetta, aurinko paistaa ja pihalla riittää hommia. Daalian juurakoita ruukutin tänään ihan urakalla. Rapsuttelua ja ruopsuttelua riittä vielä moneksi päiväksi, vaikka syksyllä olisin voinut vannoa jotain ihan muuta. Kukkapenkit näyttää vielä aika karuilta ja niihin tarvitaankin enemmän kevään ja alkukesän kukkijoita. Syksyn kukkijat onkin aika hyvin hanskassa. Tässä vaiheessa kun voi alkaa viettää kunnon ulkoilmaelämää niin ruokahuoltokin muuttuu enemmän terassi painoitteiseksi. Vitsit, että ruoka maistuu ulkona pitkästä aikaa niin hyvältä :)Näin illan tullen päivän ulkoilu painaakin jo niin, että silmät tuntuu pyörivän päässä kuin hedelmäpelissä. Mä menen vielä hetkeksi unelmoimaan kukista, sinulle toivotan oikein leppoisaa loppuiltaa.
 

Heidi8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Miina :) Mä oon vieläkin ihan pökerryksissä näistä kesäisen tuntuisista keleistä :)

   Poista
 2. Mitä sille harakkatyynylle oikein tapahtui? Sitkeästi olen käynyt kurkkimassa, josko vaikka kerrankin olisi arpaonnea, kun se tyyny oli niin nättikin. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anonyymi, just sain sen arvottua ja postattuakin :)

   Poista
 3. Puutarhahörhöys on ihan mukava tauti ;D. Se iskee näin keväisin aina yhtä lujaa. Ruukut lupailee komeaa kukkaloistoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Maru :) Niin on, paras ehkä kaikista vaikka sitten ei malttaisi muuta tehdäkkään :) Unelmoin kyllä huikeasta määrästä daalioita, mutta saas nähdä kuinka käy :)

   Poista
 4. Ihanat on ilmat ja tämä lämmön & valon tulva on joka kerta niin mahtavaa! Kivoja kuvia sinulla ja slurpsis mitä herkkuja!

  VastaaPoista
 5. Moikka Anna :)Tuntuu tosiaan, että kesä tulee nyt rytinällä ja hyppää kevään yli :) Kolme viikkoa sitten oli vielä lumet maassa ja nyt on jo hiirenkorvat koivuissa, ihmeellistä :D Kiitoksia!

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails