sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Vähän realityy | Naked truth

 
Annelta sain haasteen tarttua kameraan ja suunnata katseeni etsimen läpi niihin vähemmän kuvauksellisiin kohteisiin kotona. Niin kuin valtaosalla meistä aika on rajallista.Jos vain voin valita niin harvemmin siivous osuu enää listan yläpäähän. Vaikka normi siivoukset tulee aina tehtyä niin lasten myötä oon sen oppinut, että turhan nipottaminen on ihan hanurista. Eilen vielä ajattelin, että tänään jatkan ihan varmasti siivoamista yhtä reippain ottein kuin eilen. No en sitten jatkanut. Tein kuitenkin jotain, pienen sijoituksen kesään ja kävin ostamassa terassille aurinkovarjon ;) Usein meillä on sängyt petaamatta tai peitto huolettomasti heitetty sängyn päälle. Kaikenlaisia pinoja ja kasoja kasautuu joka puolelle. Etenkin ruokahuoneen pöydälle, joka tuntuu olevan meidän kodin huoltokeskus niin arjessa kuin juhlassa. Siellä viikkaillaan pyykit, silitetään, tehdään kaikki piirustus ja suunnittelutyöt, usein siellä on myös miehen tietokone ja jossain vaiheessa siellä oli myös läjäpäin kirjoja jotka liittyi hänen opiskeluihin. Onneksi se on toistaiseksi taakse jäänyttä elämää ja tätä arjen sirkusta on nyt kaksi pyörittämässä. Kaikenlaisia projekteja notkuu nurkissa odottamassa loppuun saattamista ja jotkut aloittamista. Lapset huolehtii sisustamisesta omalta osaltaan. Ahkerasti ovat mukana siivoomassa ja säätämässä, mutta siivouksen jälkeiseen elämään suhtautuminen on heillä huomattavasti huolettomampaa kuin meillä aikuisilla :) Oma koti kullan kallis, pinoista, kasoista ja villakoirista huolimatta.
 


Heikun keikun ja nappaa haaste mukaan!
Heidi 

25 kommenttia:

 1. Jee! Olipas piristävä postaus! Harvoin kommentoin täällä, mutta nyt oli aivan pakko. Minäkin tunnustaudun kasaihmiseksi - isokin kaaos tuntuu edes hieman siedettävämmältä jos kaaoksen aiheuttajat ajatuvat kasoihin. No, totuus on ehkä toinen, kasakaaos, mutta onpahan ainakin tunne siitä että homma on hanskassa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Annukka, sinäpä sen sanoit :) Kaaos kasoissa on kyllä parempi vaihtoehto kuin kaaos kaikkialla :D

   Poista
 2. Miun mielestä kuvissa on vain kaikkea kaunista tai ei ainakaan tule sellaista että "voi kauheeta". Kuvia elämisestä!
  Mistä saa tuollaisia metallisia säilytyslokerikkoja seinälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Ninnu, hauska kuulla. Noita pinoja ja kasoja kun itse katselee niin tuntuu, että niitä tulee joka tuutista :) Metallinen lokerikko on Ikeasta :)

   Poista
 3. Rakkaat ihmiset ja niiden elämä tekee kodin.
  Joskus koti on heikun keikun ja vähän vinksin vonksin. Ei haittaa !
  Oma koti kullan kallis <3
  Kivaa alkavaa viikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Allidaalia, ihan totta joka sana! Kivaa viikkoa sinullekkin :)

   Poista
 4. Olipas virkistävää nähdä muidenkin kasoja:)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Moikka Vekarus, taitaa olla melkein jokaisessa lapsiperheessä :D

   Poista
 6. Tää haaste on niin huippu että täytyy varmaan itekin tarttua siihen joku päivä! Ei meidän sotkut kyllä näin kauniita ole :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Hannele, tartu ihmeessä haasteeseen :) No taitaapa olla :D Itsestään kaikki vaan tuntuu paljon pahemmalta :D)

   Poista
 7. Samat sanat, varsin siistiä! Lehtipinotkin ihan suorassa. Ehkä tuossa ensimmäisessä kuvassa jotain pientä epäjärjestystä.. Meidän sotkut on sotkuja, joita ei paljon mieli tee näytellä,;)
  Mitä tuosta narusta kudot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Rouva Hyrskyn Myrskyn, sattui haaste sopivasti siivouspäivänä ;) Siitäkin huolimatta erinäisiä kasoja joka puolella ja kalsaripinoja en viittynyt kuvata :) Lanka on paksua paperinarua ja ajattelin kokeilla neuloa siitä tabletit, mutta aika raskas neulottava on ja sormet kovalla koetuksella :)

   Poista
 8. Pinnat sulle! Ja mahtava haaste! Onpa ihanaa nähdä jonkun ihanakoti-ihmisen kodissä epäjärjestystä. Ja kun mietin, että miksiköhän se on niin, niin varmasti sillä on jotain tekemistä sen kanssa, että niihin ihailemiinsa koteihin ja ihmisiin pystyy samaistumaan entistä paremmin kun tuo inhimillinen puoli näyttäytyy. Ja kyllä nämä postaukset on sellaisia, jotka antavat vertaistukea kaikille meille ihan tavallisille talliaisille, jotka blogeja lukiessaan saattavat unohtaa, että hei, sotkua sitä kaikilla on. Taas voi antaa enemmän armoa itselleen! Hyvä sä! kuvaiskohan sitä itekin pari rötykasaa? Niitä riittää, siivouspäivä siirtynyt ja vielä reissuunlähtö tiistaina....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaardemumma :) Olen joskus kertonut, että arki voi olla aika kaoottistakin meillä, mutta harvoin tulee kuvattua kasoja. Ne kun mieluiten unohtaa hetkeksi :D Mutta on totta, että joskus on hyvä nähdä jotain muutakin kuin tarkkaan rajattuja kuvia. Reissun jälkeiset päivät meillä varsinkin on niitä ihan pahimpia! Kauheat kasat pyykkiä ja laukkujen purkamiset......
   Ei muuta kuin hyvällä mielellä matkaan ja mukavia reissupäiviä toivottelen teille :)

   Poista
 9. Missä se epäjärjestys tuossa nyt oli? :D Pitäisiköhän vilauttaa linssin läpi vähän, miltä näyttää muuttoa edeltävä siivousurakka... Hyvä kun kävelemään mahtuu :D Ihan uskomattoman ihanat nuo metalliset tuolit, mitä ja mistä ne on? Olen ollut bloginluvuista niin kauan tauolla, että olen ihan pudonnut kärryiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Mari Wee :D Hahaa, mä en edes uskalla ajatella mitä täällä tapahtuisi jos nyt pitäisi muuttaa. Jätelava pihalle, en kyllä näe mitään muuta vaihtoehtoa! Tuolit on Nordalin mallistoa ja täältä löydät Suomen jälleenmyyjät -> http://www.nordal.eu/fi/Finnish :)

   Poista
 10. Meillä on aina kasoja siellä täällä. Aina! Ei koti pysy kuosissa kuin hetken. Kun on ollut niitä lehtikuvauksia,silloinkin siirrän kasoja ym. pois siitä kohtaa mitä kuvataan. Meillä vaan on niin eläväistä porukkaa ja liikaa tavaraa. Ei pysy kuosissa ei. Mutta eipä se haittaa. =) Ihania kuvia silti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anrinko, ei meilläkään pysy jos ei koko ajan komenna ja pidä kauheaa jöötä. Mutta ei vaan jaksa ja johan siinä touhussa häviää elämisestä hauskuus :) Liika tavara on meilläkin se kompastuskivi, mä en usko, että meillä oli koskaan riittävästi tilaa ;D)

   Poista
 11. Jotenkin sydämeni suli eniten tuon pehmoeläin reservaatin kohdalla. Meillä on samanlainen sänky, ja pehmofarmi on vähintään yhtä mittava. Ihme kyllä, meillä mahtuu sinne sänkyy vielä yksi lapsikin :)

  Ihanan värinen kutomus! (<-mulla ei ole ehkä ihan tuo termistö ihan hanskassa käsitöiden suhteen, mutta arvostan kyllä kaunista kädenjälkeä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anne:) Aika ihme on, että tuonne enää kukaan mahtuu! Sukkaa pukkaa, villikset on täällä ympärivuotisessa käytössä :D

   Poista
 12. Kaaoskin näyttää kauniilta, kun ne kaaoksessa olevat tavarat ovat kauniita! Kuvauksellisia kasoja teillä. :) Tuo pehmoeläinkasa on erityisen hellyyttävä, etenkin nuo yläreunasta pilkottavat jalat... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Lorainne, Hah-hahaa :D) Enpäs ollutkaan huomannut noita jalkoja, voi "vauva" parka kun on joutunut päälleen pehmo kasaan :)

   Poista
 13. Ihanat pöllölakanat jollain! Mä olen yrittänyt opettaa siisteysintoilijamiehelleni, ettei meillä ole sotkuista vaan kotoisaa ;)

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails