sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kurnau....

 
Tai saattaa tästä kissasta lähteä vähän rehvakkaampikin ääni, mutta tyynyn pinta on ihanan kotikissamaisen pehmeä. Edellis viikolla tuli käveltyä Vinkelin ohi useamman kerran ja lopputulos näkyykin sitten tässä sängyn päällä. Siivouspäivästä näyttää muodostuvan siivousviikonloppu. Ei voi kuin ihmetellä kaikkea tavaran määrää. Ja sitä mitä tapahtuu kun alkaa siivoamaan. Ajatus siitä ihanuudesta, että tavarat suunilleen leijailee oikeille paikoilleen, onkin vain ajatus, pitkän aikaa. Mulla käy aina niin, että kun alan "järjestelemään" ja siivoamaan paikkoja, kämppä onkin paljon kauheammassa kaaoksessa hetken aikaa. Tuleepahan karsitutta vähän reilummalla kädellä :) Tota karsimista kun saisi toteutettua vielä kaikenlaisiin kuppeihin, kippoihin ja kulhoihin :D
 
 
 Kissamaisen kepeää sunnuntaita!
Heidi11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Moikka Hammi, mäkin tykkään tästä :) Ja on muuten ihan ensimmäinen oikeasti koristetyyny ikinä, tän kanssa ei röllötellä, ainakaan vielä :D)

   Poista
 2. Wau, mikä tyyny!! Tyynyt on kyllä todella käteviä vaihtaa erilaisia tunnelmia;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Hyvä Mieli :) Niin on, yksi kätevimmistä :D

   Poista
 3. Vinkelissä kannatti kyllä käydä. Siellä on kiva valikoima.

  Mahtava muurr-murrr tyyny!

  ps. blogissani on sulle sisustushenkinen haaste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anne , eikös ollutkin :) Rento, hauska ja tarjoaa vähän uutakin kuin peruskauraa :) Mä pokkaan ja tulen sen hakemaan, kiitos :)

   Poista
 4. Karsiminen on ollut käynnissä täälläkin. Kirpparilla on ahkerasti myyty kaappeja tyhjiksi. Silloin kun se into iskee, siihen pitää tarttua, ja luopua kaikesta turhasta... Onpahan shoppailurahat kaupunkilomaa varten(Turkuun, hahahahahaha....) tienattu, voipi siis tehdä taas uusia "tarpeellisia" hankintoja, eikös?
  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi IhanHelmee :) Sun toiminta ja etenkin suunnitelma kuulostaa oikein hyvältä ja varsin perustellulta :D) Ihanaa sunnustaita! Ja antoisaa kaupunkilomaa ;)

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails