maanantai 7. tammikuuta 2013

Pala kakkua.....

jos toinenkin on tullut syötyä jouluna, uudenvuoden kemuissa ja eilisissä Mister M:n synttäri juhlissa. Ensimmäinen puoli vuotta on aika vilkasta synttärihulinaa, mutta siitä huolimatta aion astella kevyempänä kesää kohden. Sokerihumalaan kyllästyneenä, syksyllä hitaasti, mutta varmasti alkanut painonpudotus saa jatkoa. En vastakaan aio kieltäytyä elämän pienistä iloista, suklaasta, kakuista enkä hyvästä ruoasta.  Karkeista (suklaata ei siis lasketa karkiksi ;)) onkin jo entistä helpompi kieltäytyä. Syksyn aikana joku ruuvi tuntui kiertyvän päässä oikeaan asentoon :) Tai sitten olin vain aiempaa rehellisempi itselleni ja koitin tiedostaa omat sudenkuoppani. Arvatenkin ei tästäkään hommasta kompuroimatta selviä, mutta tavoitetta kohden, vaikka polvet mustelmilla. Tavoitteena siis hyvä olo, eikä mikään hurja laihistelu.  Arkena syödään arkiruokaa pienempää annoskokoa noudattaen ja lisätään salaattien osuutta. Liikunnan määrääkin olisi kiva päästä piakkoin lisäämään. Siihen asti mennään arkiliikunnalla ja veljen vinkaamilla jumppaohjeilla. Iso kiitos niistä ♥ Tsemppiä teille kaikille omissa tavoitteissanne, olipa ne mitä ikinä tahansa!
 

 On muuten kiva palata taas arkeen! Iloista alkanutta viikoa ja tervetuloa uudet lukijat.
Heidi

8 kommenttia:

 1. Onpa herkullisen näköisiä kakkuja. <3
  Minä onnistuin olemaaan syksyllä 110 päivää ilman karkkia (myös suklaata). Se sujui ihmeen helposti ja melkein vahingossa. Karkittomuuden seurauksena olen varmaan myös alkanut unohtaa laittaa sokeria teehen ja kahviin. Pikkuhiljaa eteenpäin siis.
  Tsemppiä matkaan sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Kirsikka, ihan huikeeta! Onnea ja kiitos :)

   Poista
 2. Ensimmäistä päivää tänään kärvistellyt ilman herkkuja ja sitten pompsahtaa tällaisia herkullisia kuvia silmiin! Hui, hyi!! :D ;) Samoilla linjoilla olen kuin sinäkin, kokonaisvaltaisuus ja hyvä olo, sitä tavoitellaan täälläkin :) Liiat kiellot vaan saa tarttumaan karkkeihin enemmän, ainakin itsellä se menee juuri niin. Mutta, muutaman päivän herkkukielto poistaa itseltä sen pahimman mielihalun. Ihanuutta ja hyvää oloa viikkoon sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Vilhelmiina :) Tsemppiä, tsemppiä! Minäkään en usko totaaliseen kieltäytymiseen. Siinä se vasta ruuvi kiristyy, eikä taatusti oikeaan suuntaa :D

   Poista
 3. Miten herkullisen näköinen blogi, kivaa! Mukavaa että löysin tänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Susanna, kiitos paljon ja kivaa, että löysit tänne :) Iloista viikon jatkoa!

   Poista
 4. Loppusyksystä olin huomaavinani muuttuneen olemuksesi. Hyvähyvä. Mutta kilojen tasapaino puodissa pysynyt sitten vissiin samana;). Keväällä on niin messissä sun kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Nina, kyllä vaan painonpudotus hidastuu siellä herkkujen keskellä! Vaan ei se haittaa kunhan ei pysähdy kokonaan ;) Hienoa, tsempityskaveri on aina paikallaan :D

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails