lauantai 10. marraskuuta 2012

Viiksekästä

menoa oli eilen alkuyön tunnit. Viikset ei ihan valmistunut samaa vauhtia kuin leimailtavat kortit, mutta alkukankeuden jälkeen ihan mukavasti. Jokaisesta tuli hieman omansalaiset. Toisissa enemmän Herculea ja toisissa ehkä enemmän Poirotia. Toivottelen tässä jo etukäteen kaikille isille oikein hienoa isänpäivää, kuin myös niille äideille, jotka on  arjessa vetävät kumpaakin roolia. Nyt tämä lähtee leipomaan Mister M:n lempikakkua, jonka lapset saa kantaa huomen aamuna kahveineen sänkyyn :) Iloista viikonlopun jatkoa sinulle!
 

P.s Emminkäinen, laittaisitko minulle yhteystietosi. Haluaisin muistaa sinua jollain pienellä yllärillä. Oli hienoa, että huomasit mun askarrellen mersunmerkkejä, vaikka mielessäni oli kokoajan rauhanmerkki. Naurattaa koko juttu vieläkin ihan hervottomasti :D)
Heidi

11 kommenttia:

 1. Et ole ainoa joka erehtyy noista merkeistä. Minulla on House doctorin peace-tyyny mutta mersun merkkihän siinä on eikä peace :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Hanna :) No nyt vasta naurattaa, ihanaa , että jollain muullakin sattuu ja tapahtuu. Ja hiukan isommassa mittakaavassa :) Iloista viikonlopun jatkoa sinulle!

   Poista
 2. Hauskoja kortteja, nythän voisikin katsoa sen Hercule Poirot jakson, jonka laitoin tänään tallentumaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi, mun mielestä Hercule Poirot on vaan niin paras viiksivahoineen :D Iloista lauantai iltaa sinulle!

   Poista
 3. Aivan ihania kortteja. Siis ihan pakko kopioida sua, ei voi mitään. Tuota on pakko käyttää jossain. Ja älä mersuista välitä; tekeville sattuu!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Outi :) Kiitos, saa kopioida ;) Ainahan näitä sattuu ja tapahtuu, ehkä pitäisi omistautua mersulle perusteellisemmin :D)

   Poista
 4. Hih, noi edelliset meni kyllä mullekin ihan täydestä rauhasta :D

  Ihania kortteja kaikki! Mun oli tarkoitus tehdä Niilon joulukuisille synttäreille kaikkea kivaa viiksi-teemalla, niitä pillinkoristeita, paikkalappuja ja juomalaseja ym., mutta enhän mä jaksa vääntää mitään sellaisia. Ensi vuonna sitten. Ehkä.
  No onneksi poika ei ole niin viiksien perään vielä. Toisin kuin isänsä, joka tänäkäkin marraskuuna näyttää kyllä ihan Herculelta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Emilia :) Hehee... aina ei vaan näe vaikka kuinka katsoo :D Nää viikset kyllä kolahti ja niitä nyt olis saatava ujutettua vähän kaikkialle. Ens vuonna Niilo jo askartelee sun kanssa viiksiä vaikka kuinka tai sitten on jo ihan uudet villitykset menossa :)

   Poista
 5. Voihan viikset, kun on kivoja!! Ja väliäkös tuolla, mersu tai rauha, hienot kortit kuitenkin.

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails