perjantai 9. marraskuuta 2012

Fabric & Handle

Blogiyhteistyö
 
Aurinkoista perjantaita! Noin kaksi viikkoa sitten  Salinya Fabric & Handle: sta otti minuun yhteyttä, kyseli kiinostusta yhteistyöhön ja tarjosi lukijoilleni kivaa alennusta.  Fabric & Handle laukkuja tehdään pienellä tiimillä räätäleitä ja nahka-alan ammattilaisia. Näin halutaan taata laukkujen korkea laatu. Ryhmä uskoo, että hyvä suunnittelu, käsityöläisyys ja yksityiskohdat erottavat laukut muista vastaavista tuotteista. Kaikkien mallien suunnittelu perustuu neljään periaatteeseen. Laukkujen on oltava monikäyttöisiä, niissä käytetään hyvältä tuntuvia luonnonmateriaaleja, laukut suunnitellaan vahvoiksi ja kestäviksi ja viimeisenä, mutta ei vähäisempänä, keep it simple. Nämä ominaisuudet uppoaa kyllä hyvin minuun. Tässä oli loistavasti lueteltu oman toivelaukun ominaisuudet, olen nimittäin patalaiska laukkujen ostaja. Kun laukkua ostan niin  kestävyys ja monikäyttöisyys on listan kärjessä :) Alle keräilin omia suosikkeja, ehkä löydät niistä myös omasi :)
 
Ihastus nro 1 
 
Eteisen naulakkoon voisin hyvinkin ottaa pari kauppakassia odottamaan pikaisia lähtöäjä. Koitan ottaa kotoa kangaskassin kauppaan mukaan, mutta  ei sitä  vaan aina muista. Ehkä tämä lähtisi useammin mukaan :)
 
 
Ihastus nro 2
 
Monikäyttöisyys  saa mun sydämen läpättämään ♥ Reppu, messenger - ja olkalaukku samassa paketissa. Pehmustetussa taskussa voi kuljettaa mukana tablettia tai läppäriä. Hihnojen paikkaa ja pituutta säätämällä tästä saisi monikäyttöisen luottolaukun.
 

 
Ihastus nro 3
 
Jaettu sija meni viikonloppulaukulle ja reilulle selkärepulle . Molempi parempi, en osaa päättää :D)

Olen todella iloinen, että  Fabric & Handle haluaa tarjota lukioilleni 20% alennuksen mistä tahansa tuotteesta. Tarjous on voimassa tästä päivästä lähtien torstaihin 15.11 asti. Naputtele tarjouskoodi S20 kassalla tarjouskenttään  niin saat alennuksen. :) Ihanaa viikonlopun alkua sinulle!
 
 
Iloisin laukkuterveisin
Heidi


4 kommenttia:

 1. Tote Shopping bagit ovat kivoja, etenkin valkoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Heidi, tykkään niistä kanssa :) Reilun kokoisia ja kantokahvojen pituutta voi säädellä mikä on iso plussa :) iloista viikonloppua sinulle !

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Moikka Päivi, olen samaa mieltä sun kanssa :) Iloista viikonloppua sinulle!

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails