lauantai 14. tammikuuta 2012

Vanhoja

kuvia selaillessa törmäsin näihin talja kuviin. Aikaisemmin se oli marraskuisella piknikillä mukana, jonka jälkeen se sai paikan työpöydän vierestä. Ihana varpaiden alla. Hiivatisti lähti karvoja, mutta ei se haitannut. Nelijalkainen ystävämme Carmen killero ihastui myös taljaan ja päättäväisenä tyttönä merkkasi taljan omakseen sillä seurauksella, että tämän tytsyn varpaat kastui. Kyllähän se kissakin hyvän päälle ymmätää. Ei jäänyt hiekkaa varpaiden väliin. Harmittavan lyhyt elinkaari tuli tälle ihanuudelle meidän kodissa. Toivottavasti löydän vielä jostain toisen :)Heidi

12 kommenttia:

 1. heissan
  meillä on näit samoja taljoja jo monta käytössä, ja nyt on vasta opittu millainen pitää ostaa ettei hukuta irtokarvoihin :))
  ostohetkellä taljaa pitää tukistaa monesta kohtaa kunnolla, jos jää karvoja kouraa kannattaa jättää kauppaan..ja b-luokan taljat on meillä ainakin olleet aikas huonoja sijoituksia..
  mutta taljat on mukavia juttuja!!
  ootko käyny mun arpajaisissa :))
  t. jaana
  amandantuvantunnelmista

  VastaaPoista
 2. talja on ihana talvinen sisustuselementti!! *haluisin* ;)

  VastaaPoista
 3. Hei,
  Meiltä löydät parasta laatua Piece of Finland taljoja!

  VastaaPoista
 4. Taljat ovat aina muodissa sanoi joku muu mitä tahansa =)
  Ovat muuten tosi helppohoitoisia ja likaa hylkiviä. Pitää muistaa, ettei säilytä niitä (jos haluaa joskus laittaa muutamaksi vuodeksi pois silmistä) liian kylmässä niin, että talja "kuolee".

  VastaaPoista
 5. Taljat on ihania. Haaveilen pitkäkarvaisesta kikkuraisesta lampaantaljasta, mutta ovat kovin hintavia. Ihan mielettömän kaunis kuva ja näkymä tuo alempi vasen kuva. Viikonloppuja!

  VastaaPoista
 6. Ihana talja! :) Juu, kisut on vähän semmosia, ko haisee vieras eläin (täsä tappauksessa talja) niin täytyyhän sitä merkata oma reviiri ettei se talja"eläin" vie sitä reviiriä :) Harmillista tietekki, sen takia meilläkään ei taljoja oo vaikka ne on ihania ku meilä 2 kisua :) Valkonen tekotalja on keinutuolissa ja siksi teko, että sen voi pestä konneessa ja kisut ei merkkaa sitä :) Sonki meän kisuherran lempparipaikka näin talvisin :)

  VastaaPoista
 7. Heippa Heidi! Onko tuo oikealla alhaalla olevassa kuvassa oleva iso maatuska seinätarra vai mikä? Tosi kaunis :) Mistä olet hankkinut? Kivaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Jaana - Sain tämän taljan ja varoiteltiin kyllä kovasti, että karvaa irtoaa kun on sen verran vanha. Kiitos tukisteluvinkeistä :D

  Louise - Juu, tykkään kanssa ihan hirveästi. Varsinkin kun se on niin ihana jalkojen alla :)

  Gedigo - Kiitos vinkistä, tulenkin kurkkaamaan kotisivuillenne :)

  Misty - Tuollaista en olekkaan kuullut, että talja voi kuolla :) Hyvä muistaa noin vastaisuuden varalle jos tuollaisenn ihanuuden vielä saisi :)

  Selma - Niin on. Oon noita vuohen taljojakin hiplaillut monessa eri paikassa. Ne olis aika kivoja tuolien päällä. Leppoisaa sunnuntaita sinne!

  Mäen Satu - Tämä meidänkin Rouva oli lorotellu monta lätäkköä. Harmillista. Lampaantaljan on antanut olla rauhassa, mutta kukas se omaan petiin pissis :D

  Vivi & Kalle - Moikka moi! Kyllä se seinätarra on. Omani toin syksyllä Pariisista, mutta nyt näytti olevan saatavilla ainakin tällaisessa puodissa http://www.rosmarin.fi/ ja hieman erillaisia maatuskoja löytyy täältä http://www.pipaskids.com/. Oikein mukavaa sunnuntaita teille!

  VastaaPoista
 9. Minäkin ajattelin kysäistä tuosta maatuskasta, ihana! :)

  VastaaPoista
 10. Tähtianis - Täältä löytyy ihan samanlaiset www.rosmarin.fi ja jos tykkää vaikka vähän pastellisemmista niin sellaiset löytyy täältä www.pipaskids.com. Kivaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 11. Arja - Kiitos samoin sinulle ♥

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails