lauantai 17. joulukuuta 2011

Pakkasia odotellessa

Reilu toista viikkoa ellei jo kolmattakin laitoin monen monta purkillista ruusuja jäätymään pakkaseen. Puoliksi jäätyneenä odottelevat siellä vieläkin. Kauheasti pakkasia ei ole luvattu aatoksikaan joten ajattelin kuitenkin jäädytellä ruusut loppuun ja laittaa ne isoon sinkkivatiin kynttilöiden kanssa. Olisihan niistä ainakin illan verran iloa. Myöhemmin voi sitten pakastella narullisia versiota jotka saa puun oksille roikkumaan. Varsin puuhakas päivä tiedossa joka alkoi jo pari tuntia sitten :) Tältä koneelta heipat ja leppoisaa lauantaita.Heidi

7 kommenttia:

 1. Maikki - Huomenta sinne ja kiitos :)

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis idea.. Toivottavasti saat ruusut jäätymään.

  VastaaPoista
 3. Mömmeli - Heippa :) Ei taida olla paljon toivoa näillä näkymin. Se on nyt vaan turvauduttava pakastimeen :D

  VastaaPoista
 4. Kiva idea. Pitääpä laittaa korvan taakse. Pakkasia ja lunta odotellaan täälläkin. Olihan hassua tavata muutama viikko sitten Fiskarsissa. Sinnekö tiesi johti tänäänkin?

  VastaaPoista
 5. Hauska ja kaunis idea,toivotaan pakkasta. Täällä sataa vihdoin lunta, mutta ei se maahan jää, koska on liian märkää,,,

  VastaaPoista
 6. Sari - Olisi ihanaa kun sataisi kaunis kerros lunta. Oli kyllä hauska sattuma ja oli mukava tavata. Siellä tuli taas päivä vietettyä, herkkujen ympäröimänä :)

  Mustakissa - Pakkanen oli tosiaan tervetullut, edes ihan pienen pieni :) Täällä sateli kanssa isoja märkiä tossukoita joten lisää lätäköitä tiedossa :)

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails