tiistai 8. marraskuuta 2011

Risua, oksaa, varpua

Kaikkea tätä on keräilty viimepäivinä. Hymy huulilla olen seurannut monen kanssabloggaajan olleen aivan samoissa puuhissa. Etenkin lehtikuusen oksia on vilahdellut useammassakin osoitteessa. Vielä hiukan sammalta ja mustikanvarpuja niin eiköhän jouluun asti riitä näpertelemistä näistä luonnon omista antimista. Se olis oikein hyvää tiistaita kaikille ja tervetuloa uudet lukijat!

Heidi


10 kommenttia:

 1. Joulu on täälläkin mielessä, kumman aikaisin tänä vuonna :)

  Lehtikuusi on kaunis ja olet saanut siitä kivoja kuvia.

  Iloista tiistaipäivää!

  VastaaPoista
 2. Merja K - Luonnomateriaaleilla on kiva fiilistellä, ei tuu jouluähkyä :) Iloa sinunkin päivääsi :)

  VastaaPoista
 3. Mistä ihmeestä löydätte noita ihania lehtikuusenoksia, tosi moni blogisti kun niiden kanssa puljailee? Mä en ole törmännyt niihin kuin joskus hautausmaalla Keski-Suomessa. Summa summarum: asun siis varmaankin ihan väärässä paikassa :D

  Tosi kauniita kuvia sinulla!

  VastaaPoista
 4. Ihanat värit noissa oksissa, varsinkin kävyt näyttävät tosi kauniilta!

  VastaaPoista
 5. Ihmettelen ihan samaa, että mistä noita ihania lehtikuusen oksia oikein löytää? Täytyy vain ihailla niitä blogien välityksellä, kun ei ole kohdalle luonnossa osunut :)t. Erikas

  VastaaPoista
 6. Heipä hei kaikille! Täällä kasvaa keskustassa yksi lehtikuusi joka kiitollisesti pudottelee vanhoja oksia :) Näitä ilmeisesti istutellaan melko maltillisesti, mutta varmaan kannattaa tarkastella vaikka hautausmaan kulmia ja muita kaupungin/kunnan istutuksia :)

  VastaaPoista
 7. Kauniita materiaaleja:-))


  Mukavaa tiistai iltaa♥

  VastaaPoista
 8. Kaunis ja inspiroiva blogi! Olenkin vasta tähän tutustunut ja jo heti ihastunut :) Löydät tunnustuksen minun blogini puolelta. Tunnelmallista adventtiajan odotusta!

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails