sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Pienin askelin


kohti helpommin toteutettavaa järjestystä. Makkarissa pieneksi apulaiseksi palkattiin tanko ja muutama koukku. Aikaisemmin farkut retkotti sängyn laidalla josta putosivat aina lattialle. Nyt haluan tietenkin uskoa, että sängyn laita pysyisi helpommin tyhjänä :) Tanko on ollut paikallaan jo jonkin aikaa ja ainakin toistaiseksi pöksät on hakeutunu helposti paikoilleen.


Farkkujen sininen on ehkä yksi parhaista sinisistä jonka tiedän. Senkään takia en tuntenut suurtakaan tarvetta piilotella kaikkia kaappiin. Jos olisi ollut seinällä riittävästi mittaa niin olisin voinut nostella vaikka kaikki siniset seinälle. Erilaisia tankoja ja koukkuja kaikenlaiseen ripustamiseen/säilyttämiseen löydät täältä.


Pitkän harmaan päivän piilottaa onneksi kohta pimeys.
 Menen sytyttelemään  kynttilät.
Tehdään piknik olkkarin lattialle.
Vedetään villasukat jalkaan
 ja ollaan vaan.

Suloista sunnuntai-iltaa sinulle!
Heidi

15 kommenttia:

 1. Ai miten hyvä idea! Meilläkin aina farkut lojuvat viimeistään nukkumaan mennessä lattialla...

  VastaaPoista
 2. Meillä on koukut oven takana -mä halusin riippuvat vaatteet piiloon :) Se hyvä koukuissa tosiaan on, että enää ei loju tuoleilla/sängyillä vaatteet.

  VastaaPoista
 3. Ilona - Niin meilläkin jos ei ihan vielä illalla nin viimeistää aamulla. Tai sitten oli farkut sotkeentunu peiton sekaan :)

  Anonyymi - Juu, en mäkään tossa halua ihan kaikkea roikottaa ;D) Mutta farkuista tykkään niin se on ihan ok. Juu, niin on ja heti on siivomman näköistä :)

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä, että farkunsininen on yksi kauneimmista! Tuosta on nopea napata päälle ja järjestys säilyy.

  VastaaPoista
 5. Peppi - Niin on :) Kyllä vaan ja näkee yhdellä silmäyksellä että mitä on parhaillaan kieroksessa :)

  VastaaPoista
 6. Samoja mietteitä ollut täällä. Juuri olen miettinyt, että voisko jotain taas panna pois ja miettiä parempia säilytyspaikkoja;)
  Hyvältä näyttää siellä:)Ja hyvältä kuulostaa sunnuntain vietto:)
  Mukavaa alkavaa viikkoa!:)

  VastaaPoista
 7. Marge - Ihaninta olis kun jaksais tehdä oikein kunnollisen kaappien ja nurkkien tyhjennyksen vaikka en minkäänlaiseen minimalismiin pystykkään :) Kiitoksia ja oikein hyvää alkavaa viikkoa sinullekin! :)

  VastaaPoista
 8. Picnic olkkarin lattialla kuulostaa loistavalta idealta ♥

  VastaaPoista
 9. Kiva idea:-)

  Oikein mukavaa alkavaa viikkoa♥

  VastaaPoista
 10. Yhdyn edellisiin kommentoijiin, eli aivan ihana idea laittaa koukut makkariin. Meillä farkut heitetään tällä hetkellä tikkaille, mutta ne pääsevät toisinaan rojahtamaan vaatteiden painosta. Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 11. Hyvä idea tosiaan.. Ois varmaan helpompi laittaa farkut roikkumaan kuin laittaa kaappiin :)
  Ja piknik olkkarissa.. oih, pitää ottaa mallia :)

  VastaaPoista
 12. Tosi makee naulakko. Samaa asiaa mielessäni pyörittelin nuiden teinien huppareiden kanssa, venyvät sohvankulmalla ja milloin missäkin...jotain naulakkoa niille omiin huoneisiinsa suunnittelin...ja nyt olen ideasta vielä varmempi. Kiitos siitä, ja farkkujakin tosiaan löytyy :)
  Piupau

  VastaaPoista
 13. Hyvä idea.

  En ole aiemmin välittänyt sinisestä (jota kodista löytyy kuitenkin olohuoneen paperinarumatosta ja nahkaisesta nojatuolista...), mutta varsinkin kevääksi olen huomannut kaipaavani indigonsinistä kotiin.

  VastaaPoista
 14. Hyvä idea tuo farkku-naulakko :) Meilläki on makkarin minivaatehuoneessa seinällä molemmille omat, siis mulla ja miehellä, omat tangot housuille ja koukku hengareineen tangon yläpuolella paijoille :) Ei roiku ennää missä sattuu päivän vaatteet :)

  Picnic olohuoneessa kiva idea :)

  VastaaPoista
 15. Ompas kiva idea. Itsekin miettinyt koukustoa makkariin, mutta ei vielä ole tullut mieleistä vastaan. Meillä ei ole sängynpäätyä, joten puolikäytetyt vaatteet lojuu työtuolilla ja välillä myös pöydällä tyynyjen ja päiväpeiton kera :/

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails