torstai 8. syyskuuta 2011

Sateinen ilta

taittui kivasti mukavalla seuralla, etanoilla, salaatilla, leivällä ja parilla lasisella raikasta valkkaria.Pienetkin sormet käsittelee etanoita jo tosi kätevästi kun ei tehdä asiasta turhan tärkeää ja vaikeaa.
Etanapihdit voi jättää koristeeksi jos kotilo ei ole tulikuuma. Sormilla napakasti kiinni ja hammastikulla etana irtoaa helposti :)Kiitos mukavista kommenteista edelliseen postaukseen!


Heidi
6 kommenttia:

 1. Etanat ovat aina jääneet syömättä, vaikka alligaattorit, mustekalat ja sammakotkin on tullut maisteltua moneen kertaan. Kaikki vakuuttavat niiden olevan herkullisia valkosipulin ja yrttien kera, mutta...

  VastaaPoista
 2. Noi etanat näyttää kyl kauniilta kotiloissaan, mut mä en oo viel tähän ikään pystyny niitä maistamaan...ehkä jonain päivänä rohkaistun ;)
  Mukavaa viikonlopun odottelua 9
  Riitta Kotipurosta

  VastaaPoista
 3. kaksi ahkeraa maistelijaa kiittää hyvistä syömisistä ja yhdessäolosta :)

  VastaaPoista
 4. Huomenta täältä sankan sumun keskeltä :)Ja kiitos kaikille kommenteista! Oikein hyviä on yrtteineen päivineen ja kyllähän sitä aina kerran kaikkea maistaa ;D Leppoisaa viikonlopun alkua jokaiselle!

  VastaaPoista
 5. Niin lämpöinen tunnelma näissäkin ihanissa kuvissa. Ja aiemmissa puolukkakuvissa upeaa pirteää raikkautta!
  Itse en ole suuri etanoiden ystävä, mutta kun ne maustaa valkosipulin lisäksi hitusella hunajaa, ovat ne kertakaikkiaan herkullisia. Hunaja ei maistu, mutta "pyöristää" kivasta näiden kavereiden makua. Joskus se pieni "twisti" tekee ihmeitä. :)
  -Mari-

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails