torstai 29. syyskuuta 2011

Jotain valmista

Tapetit paikallaan, seinät maalattuna ja väriksi valikoitui Tikkurilan symphony kartasta G457.  Valoisa, viileä, outo sekoitus vihertävänrusehtavanharmaata...  No ainut nurkka huoneesta vähänkin siivottuna on tämä josta teille näpyttelen näitä höpinöitä. Toisessa nurkassa sohvanpäälliset pesussa ja jos puhtia/aikaa riittäisi niin ompelisin siihen mieluiten ihan uudet. Vaalean beige päällinen näyttää nyt niin aneemiselta. Kävipä sellainen mielessä, että jos sen pintaan telais kangasväriä ja kiinittäis kunnolla silittämällä. Onko kukaan kokeillut? Keskellä lattiaa vitriinikaappi, nupeista pitää saada tapit lyhyemmiksi, mutta rautasaha on hukassa :)
Ikean iso kello löytyi kirppikseltä ja taitaa koristaa muutamaa muutakin miljoonaa kotia,
tykkään kuitenkin. Työvalo muuttuu jossain vaiheessa mutta sillä ei ole mitään hoppua ja mattoakin kaipaisin. Mustavalkoista???
Ison maatuskan nostin piilottelemaan kyniä pikkukäsiltä. Nyt on vaan reippaasti hoidettava tämä huone kuntoon ja alku sekin, että nostan peffani nyt pois tästä koneen äärestä.
Toimeliasta torstaita sinulle!

    

  

 
Heidi

10 kommenttia:

 1. Onnittelut onnistuneesta remontista. Upea tapetti!
  Tuli mieleen ehdottaa tapetin sävyyn sopivaa vihreää mattoa (esim. räsymatto yksivärisenä tai meleerattuna). Korostaisi kauniisti tapetin runsautta ja näyttäisi hyvältä ruskeaa lattiaa vasten.

  VastaaPoista
 2. ...tai pinkki matto. Voisi värinä toimia myös vaalean sohvan piristyksenä irtotyynyissä - ja säästyisit ompelulta ;P

  VastaaPoista
 3. Kaunista!
  Minulla on tuo aivan sama pöytä ompeluhuoneessani.=)

  VastaaPoista
 4. Kaunis pöytä ja tuoli!

  Minuunkin vetoaa jotenkin aina nuo isot kellot. Näkeepähän täömmöinen puolisokeakin ilman rillejä ajan ;)

  VastaaPoista
 5. oletko koskaan kokeillut pesukonevärjäystä? itse värjäsin juuri sohvan päälliset uuden värisiksi Dylon-pesukonevärillä - mulla oli 3 + 2 istuttavan sohvan päälliset, jotka värjäsin kummatkin erikseen. Mulla ainakin tuli tosi tasainen väri ja se myös pysyy hyvin.

  VastaaPoista
 6. Arbetshörnet ser inspirerande ut!! ;)

  VastaaPoista
 7. Ihania juttuja! Tykkään tuosta kellosta. Meillä ei mies halua mitään kelloja, kun ne kuulemma raksuttaa niin kovasti, ettei pysty nukkumaan (sanoo mies, joka käyttää korvatulppia..).

  Blogissani on sinulle jotain!

  VastaaPoista
 8. Kivoja värejä :) Ja seinän väri on oikein hyvä, tykkään!

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails