keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Aurinkoisia aamuja

Tai ainakin yksi ja puoli aamua:)  Ihanaa kun aurinko paistaa ja oikeasti näyttää edes pienen pilkahduksen syksyn kauniimmasta puolesta. Pääasiassa mä vaan hajoon tähän kosteuteen, kuraan, märkään, pimeään (no kynttilät auttaa vähän) ja kylmään. Tätä ei kyllä pelasta mikään muu kuin joulun odotus ja muutama to do -listalta toteutettava asia. No, ehkä suklaakin hieman lievittää tätä tuskaa ;) 
Täällä tämä äiti muuten toimii vielä täyspäiväisenä viihdytystoimistona kun isommat sisarukset lähti eskariin ja kouluun. Kuvittelin, että tämä pienin höpö joka ennen tätä suurta mullistusta leikki hyvin itsekseen olisi jatkanut samaa rataa. Noup, mutta ehkä tilanne rauhoittuu viimeistään teininä kun murunen ei halua leikkiä äitinsä kanssa enää siamilaisita kaksosta. Kuinkas teidän höpöset on sopeutunu uuteen tilanteeseen?


Aurinkoisia aamuja toivotellen

Heidi

4 kommenttia:

 1. Meillä Anton on muuttunut hurjan paljon isommaksi, kun isommat on päivät koulussa. Tänäänkin ollut itsekseen melkein koko aamupäivän. Kävi kerran sylissä ja antamassa pari pusua. =)
  On aivan upeaa huomata, että hän on vihdoinkin oppinut leikkimään yksin ja että puhuu leikkikaluilleen. Meille iso asia!
  Taidan kyllä olla tehokkaampi, kun en saa vain olla. Tulee nyt oltua vähän liikaa...ja hommat kasaantuu.
  Ihania syys-kuvia! Mä tykkään syksystä, mutta en sateesta. Pyöräily sateessa ilman sadehousuja ei ole kovin herkkua...

  VastaaPoista
 2. Anrinko - Moikka! Sehän on hienoa :) Meillä on kääntyny ihan päälaelleen koko homma. Reipas tää Höpönen on vieläkin mutta niin seurankipee, että voi hyvää päivää :)) On syksyssä(kin) puolensa, mutta lähes jatkuva vesisade kyllä sylettää. Mutta onneksi on kohta joulu ja sit taas juhannus ;D

  VastaaPoista
 3. Meidän lapset ovat tosi eri luontoiset. Tämä pienempi 5-vuotias kaipaa aina actionia ja kavereita ja seuraa, joten ymmärrän hyvin sua. Ihania kuvia muuten laitoit! Melkein tykkäsin syksystä kuin näin ne:)

  VastaaPoista
 4. Ihanan aurinkoisia kuvia ja harvahampaita :)

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails