perjantai 1. huhtikuuta 2011

RuisSipsit


Mitenkähän olen onnistunut näitä ihanuuksia välttelemään näin kauan (valmistaja on Linkosuo).  Todella maukkaita sellaisenaan ja pienellä virityksellä jo juhlavia. Käytin näihin lastenjuhlista ylijäänneen täytteen. Täytteessä on tuorejuustoa, ranskankermaa, piparjuuritahnaa, hienoksi hakattua persiljaa, pieneksi pilkottua maustekurkkua ja paahdettua naudanpaistia (Pirkan leikkele).  Kylmäsavulohi sopii täytteeseen kanssa aivan mahtavasti jos et halua lihaa käyttää.
Koristeena pippurihärkää, rucolaa ja juustosta muotilla leikattu kukkanen.
"Tarjoiluastia" on koottu saadusta viinilasista ja kirppislautasesta. Ilman liimaa selviää kun lautasen alareuna menee sopivasti lasin sisään ja estää sen eestaas liukumisen.
Aurinkoa tähän päivään on tuonut aurinkoa hehkuvat tulppaanit jotka sain viikolla.
Kiitos L :)
Tervetuloa kaikki uudet lukijat ! Ja kiitos teille kaikille ihanille jotka olette tällä matkalla jaksaneet keikkua mukana. Blogi täyttää kohta kaksi vuotta ja koitan kuumeisesti miettiä millä teitä hemmottelisin :) Mutta siihen asti......







Ihanaa, keväistä viikonloppua sinulle!

Heidi

P.S Kiitokset tunnustuksesta vielä Viva la vintageen Mimmalle, palailen siihen myöhemmin :)


21 kommenttia:

  1. Nää ja muutkin ruisnapit ja nepparit on ihania, mutta niistä saa maailman kamalimman närästyksen... No, herkutteluilla on aina hintansa.

    VastaaPoista
  2. Täälläkin ruisnapit odottavat iltaa!

    VastaaPoista
  3. Oi, kun hyvän näköisiä ja varmasti myös makuisia!

    VastaaPoista
  4. Herkullisen näköisiä! Saisiko pyytää vielä tarkemmankin ohjeen tumpelolle :-)

    Iloista viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Hyviä, mutta älkää ostako niitä maustettuja - kamalasti lisäaineita, mm. natriumglutamaattia. :(

    VastaaPoista
  6. Herkullisen näköisiä on totta tosiaan :) Mukavaa perjantai-iltaa!

    VastaaPoista
  7. Juu noi on kyllä hyviä ja ne maustetut kanssa, mutta me luovuttiin niistä kun oli natriumglutamaattia ängetty joukkoon. Noihin tavallisiin sitä ei ole onneksi laitettu. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  8. Ihania herkkureseptejä täällä...taas! <3

    VastaaPoista
  9. Ruisnapit on herkkua, mutta noi sun koristelemat on niin kauniita ettei raaskisi syödä ;)

    Jäätelökakkuja olen tehnyt samalla tavalla tyttöjen synttäreille ja ne on aina olleet menestys.

    Mukavaa viikonloppua sinne :)

    VastaaPoista
  10. Näissä on kyllä yksi vika....
    näihin tulee himo:)
    Syöt vielä yhden ja yhden ja yhden...
    no onneksi ovat terveellisempiä kuin sipsit tai karkit!

    VastaaPoista
  11. Herkullisen näköisiä! Ja varmasti myös makuisia. Pitää muuten kokeilla tuota jätskikakkua.
    Ihanaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  12. Ah, nuo ovat ihania ja niihin tosiaankin tulee himo :)

    Iloa viikonloppuusi!

    VastaaPoista
  13. Oi, näyttääpä herkulliselle. Minäkin taidan kokeilla. Kiva herkkuvinkki!
    Iloista viikonloppua!

    VastaaPoista
  14. Nam! Kiitos vinkistä! Taidan itse kokeilla savukalatäytteellä.

    VastaaPoista
  15. Kuule, ilahdutat meitä kovasti ihanilla postauksilla ja ideoilla!!!!♥

    VastaaPoista
  16. Nämä on todella herkullisia ja helppoa valmistaa monenlaisilla täytteillä. Kaverilla oli maustettuja tällaisia tarjolla tuorejuuston ja paholaisen hillon kanssa. Kaikki hävisivät hetkessä! :P

    VastaaPoista
  17. Huomenta kaikille! Kiitos kaikille kommenteista ja oikein hyvää viikon alkua ♥
    Vekarus - Täytteeseen pikkuisen tarkennusta :) Tästä tulee aika reilu annos. 1 prk maustamatonta tuorejuustoa, n. 1/2 tuubia piparjuuritahnaa, 1 prk ranskankermaa, 1 ruukku persiljaa hienoksi hakattuna, 1 maustekurkku pieneksi kuutioituna, 1 rkl sinappia ja n. 200g Savustettua kinkkua,poroa tai lohta maun mukaan :)

    VastaaPoista
  18. Höh, mulla on mennyt monta sun postausta ihan ohi :( Takautuvasti siis luen.. näitä on kyllä pakko tehdä, näyttävät niin herkullisilta! Ja nämä sun kuvat vaan on niin kertakaikkisen ihania.. en voi kuin ihastella :)

    VastaaPoista
  19. Olen täällä Melbournessa vieraillessani tehnyt ruisleivän juuritaikinan alusta alkaen ja leiponut urakalla leipää ennen paluuta Suomeen.
    Tein tyttärelleni tänne mahdollisimman selkeän ruisleivän ohjeen.

    Täällä saa ruisjauhojankin etsimällä luontaistuotekaupasta ja se on kallista "luksussuperruokaa". Joissakin erikosikaupoissa on kovin vaaleaa juureen tehtyä ruisleipää...täällä oppii arvostamaan suomalaista kotiruokaa ja sen terveellisyyttä!

    VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails