Kiva moneen juhlaan, kesäkakuksi kahvipöytään, yllätysvieraiden varalle.
Yhden kun tekee niin samalla vaivalla valmistuu toinen kuin huomaamatta.
Näin teet jäätelökakun :
Vuoraa haluamasi vuoka leivinpaperilla tai kelmulla.
Jos haluat, niin voit laittaa murupohjan esim. suklaakekseistä ja sulatetusta voista.
Valitse lempijäätelöäsi, kuvissa näkyvässä kakussa käytin suklaata, minttua ja mansikkaa -> toimii :)
Anna jäätelön hetken aikaa pehmetä mutta älä anna sulaa!
Levitä jäätelöt kerroksittain. Jos haluat, että vaalein kerros on ylimpänä niin muista laittaa se vuokaan alimmaiseksi.
Muista toimia ripeästi, kelmut päälle ja takaisin pakkaseen.
Kakku koristellaan juuri ennen tarjoilua. Kuvien kakussa on päällä pehmeäksi vatkattua kermavaahtoa, suklaakastiketta ja murskattuja marenkeja.
Kesällä sekottaisin jäätelöön mansikanpaloja, päälle mansikoita, murskattua marenkia, raastettua limeä tai sitruunaa, ehkä basilikaa.....
Herkutteluhetkiä toivottelee sinulle
♥
Heidi