lauantai 11. joulukuuta 2010

Paketin koristeeksi

Jotkut päivät on vaan sellaisia, että mikään ei onnistu ei sitten mitenkään päin. Tietysti pieni kiire saattaa vaikuttaa asiaan :) Kameran kanssa ei pitäisi hoppuilla. Siitä saa vain sarjan tärähtäneitä ja vielä tärähtähtäneempiä kuvia. Ehkäpä näistä kuitenkin idea selviää vaikka paketista ei kaunista kokonaista kuvaa tullutkaan. Jossain lehdessä näin tällaista kivaa haitaria. Sen voi toteuttaa mistä paperista vain ja ei siihen välttämättä ompelukonettakaan tarvitse :) Kiva, helppo ja koristaa mukavasti yksinkertaisempaakin pakettia.

Tämä ei nyt liity asiaan mitenkään, mutta muistatteko minkälaista oli olla pieni kuin pesusieni ja mahtui ämpäriin piiloon? Olisihan se aika hauskaa vieläkin :)


Ihanaa lauantai-iltaa sinulle!

Heidi

8 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta joulukalenteristasi! Inspiroivin asia pitkään pitkään aikaan. Tulen joka kerta hyvälle mielelle kun katson kauniita tekeleitäsi. Maltan tuskin odottaa seuraavaan päivään (nyt tiedän ainakin miltä lapsista tuntuu odottaa joulukalenterin seuraavaa luukkua).

  VastaaPoista
 2. Kiva idea toi haitaripaperi:-)
  Oikein mukavaa sunnuntaita<3

  VastaaPoista
 3. Ihana idea ja suloinen on pieni pesusienesi!

  VastaaPoista
 4. Kiva tuo ompelemasi koriste!

  Aika iso ämpäri tosiaan taidettaisiiin nykyään tarvita. Sellainen 250 litranen biojäteastia :D

  Mukavaa sunnuntaita sinne :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania ideoita sinulla! Blogistasi tulee aina hyvä mieli. Ämpäriin voisi vielä ehkä (isoon sellaiseen) mahtuakin, mutta sieltä ei sitten pääsisi enää pois ;)

  VastaaPoista
 6. Hieno paketi koriste! Oon ite jotenkin niin laiska, etten ikinä viitsi tehdä paketteihin mitään kauhean hienoja koristuksia. Kun eihän niitä edes katsella kuin hetki ja sitten ne puretaan. Toisaalta taas olisi kiva antaa kauniita paketteja.

  Olisi ihanaa mahtua ämpäriin. Tai mihin vaan pieneen saaviin tai vastaavaan. Valitettavasti olen niin pitkään ollut iso (185cm) etten enää muista miltä pienuus tuntui. :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi - Kiitos kauniista sanoistasi♥ Hauskaa jos tätä kautta voi tuoda iloa jonkun päivään :)

  Arja & Olivieno - Kiitos :)

  Emilia - :D Biojäte olis kyllä mullekkin se sopivampi vaihtoehto :))

  Tarleena - :) Jumiin olisi harmittavaa jäädä ja riski vaan kasvaa näin joulun alla :)

  Kirsikka - Aivan, itsellänikin kävi mielessä jos tekisi muutaman feikkipaketin ihan vaan koristeeksi :) Niitä sais sitten katsella vähän pidempään :) Pienuus on kyllä unohtunut tääläkin :))

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails