perjantai 10. joulukuuta 2010

Keskeneräistä


 Kaiken tohinan keskellä tein eilen pikaisen kirppiskieroksen ja sieltä löytyi tämä iso purkki.
Edellisissä kommenteissa kävi ilmi, että muutkin ovat pistäneet merkille kirppiksillä nousseet hinnat. Harmittavaa. Itse ajattelen niin, että kirppiksellä hinnat olisivat kohtuullisia, tavara kiertäisi reippaasti ja se jos joku pitää asiakkaat uteliaina. Sitten kun itsellä ei ole enää käyttöä jollekin löytämälleen tavaralle sen voisi ilman korkeaa kynnystä viedä takaisin vaikka samaiselle kirpulle josta se on aikaisemmin ostettu.
Jos joku ilahdutti eilen suunnilleen yhtä paljon kuin iso lasipurkki niin oli varmasti joka niemennotkoon nousseen "Liiterin" joulukukka tarjoukset. Sieltä kotiutui muutama uusi valkoinen hyasintti jo kukkineiden tilalle. Nyt ne on välivarastoituna tähän lasipurkkiin, mutta eipä koskaan tiedä vaikka saisivat tästä vakituisemmankin kodin :)

Oikein ihanaa alkavaa viikonloppua sinulle!

Heidi

15 kommenttia:

 1. Hinnat on tosissaan nousseet kirppareillakin ihan älyttömyyksiin. Tuntuu, että ihmisillä on kadonnut ja unohtunut se kirpputorin ydin idea eli se, että tarpeeton tavara kiertää. Voitonkiilto silmissä hinnoitellaan kaikki pilviin ja tavara seisoo pöydillä myymättömänä. Meillä kun miltei kaikki ruokaa lukuunottamatta hankitaan kirppareilta on tämä asia pistetty merkille. Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä noussut hinnat. :S Kierrätyskeskuksessakin pyydetään isoista lasipurkeista toistakymppiä... :O Luulin, että idea on kierrättää, eikä rikastua!
  Sinun löytämä purkki on ihanan iso!! Suloisesti hyasintit on siellä sulassa sovussa. :)
  Ihanaa viikonlopunalkua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Juu, samaa on huomattu täälläkin päin. Harvemmin sitä oikeastaan enää tekee löytöjä ihan oikeasti halvalla.Harmi sinänsä.
  Mutta ihana tuo suuri tölkki! Ja hyasintit käyvät sinne tosi kauniisti. :)
  Mukavaa viikonloppua!

  -Päivi-

  VastaaPoista
 4. Minun tulee käytyä kirppareilla ihan liian harvoin; minulla kun ei kärsivällisyys tahdo riittää aarteiden metsästykseen :) Viimeksi poikkesin noin kuukausi sitten ja olin aivan tyrmistynyt hintatasosta. Koitin löytää metallitarjottimia betonitöihin, mutta harvojen löytämieni hinnat huitelivat 20 euron kieppeillä!

  Veikkaisin, että yksi syy hinnan nousuun on kierrätyksen ja tuunailun suosion nousu ja siitä seurannut myyjien ahneus. Kirpparimyynnistä on tullut monelle bisnestä.

  VastaaPoista
 5. Ostitko kierrätyksestä?
  Katselin tuota siellä viime viikolla,mutta en raaskinut 10e siitä maksaa...kiva se kyllä on. =)

  VastaaPoista
 6. Oikein hyvin sopivat tuonne isoon lasipurkkiinkin:)

  VastaaPoista
 7. Minäkin olen huomannut että noista pyydetään aivan liikaa kirppareilla, mutta joskus niitä saattaa tulla vastaan muutamalla eurollakin.

  Meillä kävi tuuri kun ostettiin tämä tontti niin liiteristä löytyi yli 20kpl noita lasipurkkeja ja monissa oli vielä kannetkin tallella :)

  Ihanasti sopii hyasintit tuonne sisälle!

  VastaaPoista
 8. Suloisia baby-hyasintteja -hieno idis!

  Aika harvoin tekee nykyään oikeasti hinnaltaan hyviä löytöjä. Ainakin näissä wanhoissa aarteissa on huomattu markkinarako ja melkoisia ylilyöntejä on kyllä havaittavissa.. :-S

  Silti, kirpat on ihania ja ilo sitäkin suurempi, kun jokin euron parin aarre osuu kohdalle ♥

  Lumisen hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. 10 e!!?? Oikeastiko? Voi hyvä lykky, mikä löytö noin hyväkuntoisen kannen kanssa!

  Juu. Kirppishinnat tosiaan nousseet. Itseäni ärsyttää eniten, kun hyväntekeväisyyskirpputoreillakin tavarasta pyydetään ihan järjettömiä summia. Hyvänä esimerkkinä Loviisan Samaria viime viikolla: jotkut kuluneet marketti-juomalasit 3e/kpl!! Kun ihmiset kuitenkin tuovat sen tavaran sinne ilmaiseksi, niin mielestäni olisi järkevää, että sitä raaskisi samat ihmiset myös ostaa ja tavara kiertäisi, eikä homeshtuisi nurkkiin!

  VastaaPoista
 10. Sinulla on kaunis blogi ja mukavia ideoita. Tunnelmallista joulunodotusta edelleenkin!

  VastaaPoista
 11. aina voi yrittää tinkiä tavaran hinnasta ja vielä onnistuakin siinä :)

  VastaaPoista
 12. Niina K - Ihan näin, välillä tulee silmät pyöreinä ihmeletyä hintoja :) Itse kannatan myös kierättämistä ja miellelläni ostan kirpuilta. Välillä vaan törmää siihen, että kaupasta saa edullisemmin uutta. Ihan pöhköä!

  Esmeralda - Tavarat ei kohta liiku niin ehkä joku järki tulee taas hinnoitteluunkin :) Kiitos ja samoin sinulle ♥

  Päivi - Löytöjen tekeminen onkin kirppuilun suola ja sokeri :) Mukavaa viikonloppua sinullekin :)

  Liisa - Bisnestä hyvinkin. Olen kuullut muutamia hauskoja keskuskusteluja ohimennen kuinka ostetaan tavaraa ja myydään seuraavassa käänteessä kalliimmalla. Ja mahdollisemman suurella voitolla tietenkin ;)

  Anrinko - Sieltäpä hyvinkin, mutta en siitä kymppiä kyllä maksanut, tingattiin :))

  Pioni - Kiitos :)

  -J- Mikä mieletön tuuri! Ihan kateudesta vihreenä täällä :D)

  Amelia - Ihania ovat :) Ja alkaa tosiaan löydöt tuntumaan todella löydöilta jos sattuu vähän pienempään hintaan jotain saamaan :) Ihanaa viikonloppua sinullekin!

  Leena - Siinäpä se, kun moni kirppis toimii kuitenkin lahjoitus periaatteella ja on vieläpä vaapaaehtois työvoimaa on usein käytössä niin välillä mietityttää tosiaan hurjan voiton repiminen. Pääasiahan pitäisi olla siinä, että tavarat vaihtaisi suhteellisen rivakasti omistajaa :))

  Donna - Kiitos ja samoin sinulle♥

  Ingelilla - Sinäpäs sen sanoit :))

  VastaaPoista
 13. Moi. Heti bongasin nuo sun hyasintit, jotka saivat nyt mut uskomaan, että noi mun istuttamat kukkasipulit ehkä ennättävät jouluksi?

  Kirppisten hinnoissa on eroja. K-Suomessa hinnat ovat matalammat kuin täällä etelämmässä. Mutta kyllä täälläkin tekee välillä löytöjä. Itselläni oli pitkään pöytä täällä uudessa kotikaupungissa ja hintani olivat luultavasti aika kohdillaan, sillä tavara meni kaupaksi nopeammin kuin uskalsin arvatakaan.

  Muita pöytiä tarkastelemalla huomasin, että taisin myydä tavaroita turhankin halvalla, niistä osa oli nimittäin päätynyt toisiin kirpparipöytiin ja niissä olivatkin sitten jo hinnat kohdillaan... hmm. Businestä tää tosiaan jo alkaa oleen, kirppistelykin.

  Isot lasipurkit näyttävät olevan hinnoissaan kirppareilla (olen niitä itsekin kuolannut, vaan en ole hannonut ostaa), kuten myös yleensä kaikki mahdolliset Iittalan tai vaikka Arabian tuotteet. Joskus voi kuiteskin tehdä löytöjä, jos vaan jaksaa käydä kirppistelemässä usein, niinkuin ittellä on pahana tapana... ;-)

  Viikonloppuja!

  VastaaPoista
 14. Hieno purkki! Piti oikein hieraista silmiä, että onko se tosiaan noin valtava, että nuo sisällä olevat ovat hyasintteja.

  VastaaPoista
 15. Arvelinkin että sieltä. =)
  Juu, en mä olis 10e myöskään maksanut.
  Hyvä kun tingit!
  Mä en taas kehdannut...
  Mietin tuota kovasti, mutta ei ollut suoranaista tarvetta tai käyttöä sille. Kiva kun nappasit sen mukaasi.
  Ei olla muuten koskaan tuolla törmätty samaan aikaan, vaikka käyn kyllä tosi usein siellä.

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails