maanantai 20. joulukuuta 2010

20. päivä

 Tämä päivä on kulunut hakemalla vintiltä joulukuusen koristeita, viimeiset lahjat, tekemällä tärkeimmät ruokaostokset, leipomalla mallaslimppua ja hakemalla pöytäliinat valmiiksi. Pöydille niitä ei voi laittaa vielä kun nelijalkainen ystävämme Carmen-killero nuhjaa pöydillä heti kun silmä välttää :)
On tässä lumimäärässä ollut vanhalle kissalle ihmettelemistä kun mennen tullen vatsa viistää maata.
Tyttöjen kanssa saatiin sovittua, että kuuseen ei ladata kaikkia ja kaikenvärisiä palloja mitä vintiltä löytyy. Hiukan kyllä epäilyttää, että näinköhän tämä menee kuin Strömsössä. Aina saa yrittää :) Kaiken bling blingin vastapainoksi kuusi saa oksilleen kevyesti valkoiseksi sprayattuja käpyjä. Kesältä jäänyt mansikkalaatikko on myös saanut jossain vaiheessa vähän valkoista väriä pintaansa. Siihen menikin mahtava määrä kynttilöitä. Ensi kesänä näitä onkin otettava talteen pari lisää. Niin kätevän kokoisia ovat:)

Nyt menen laittamaan leivät uuniin, vaaleanpunaissa vuuissa.  Maistuuko leipä sitten paremmalle oliko vuoka vaaleanpunainen vai musta, mene ja tiedä, mutta kivemmalle näyttää:))

Mukavaa maanantai-iltaa sinulle!

Heidi


7 kommenttia:

 1. Mukavaa iltaa sinullekin! Varmasti maistuu paremmalle, kun vuoka on kauniimpi... ei epäilystäkään! :D
  Suloisia kuvia. ♥

  VastaaPoista
 2. Söpöliini kissa! Meidän talon alla asustelee saman värinen vanha poika nimeltään Gustav. On naapurin poikia, mutta tykkää mennä kivijalan raosta päiväunille talomme alle (kivijalka on kirjaimellisesti kivistä)

  VastaaPoista
 3. Kiva kuvasarja! Hieno idea tuo mansikkalaatikon käyttöönotto! Kaunis!

  Mukavaa päivää sinulle!

  VastaaPoista
 4. Ihan varmasti maistuu :D

  Mukavaa jouluvalmisteluaikaa sinne. Toivottavasti saat kuusesta mieleisesi ;D

  VastaaPoista
 5. Kyllä maistuu! :) Mä tein myös juuri saaristolaisleipää, nimenomaan vaaleanpunaisissa vuoissa, ja tulipas muuten maukasta! Varmasti oli vuokien taikaa... ;)

  -Päivi-

  VastaaPoista
 6. on siinä kissalla miettimistä!
  mahtava mansikkalootavinkki - kiitos siitä!

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails