keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Avuton kaipaa apua!!!!

Hei kaikki ihanat ja kiitos kaikista ihanista ja iloa tuottaneista kommenteista!
Iso halaus kaikille!
Aivan uusi ja outo tilanne käsillä. Kuvia lisättäessä bloggeri herjaa ja kehoittaa ostamaan lisää tallennustilaa Picasaan. En ymmärrä...... Mitä te olette tehneet vastaavassa tilanteessa?
Onko kenties avattava uusi blogi ja jos on niin voiko samalla nimellä jatkaa?
Joskus olisi niin kiva olla niin nörtti : D
Näköjään tähän hommaan on jo niin koukussa, että meinaa saada hepulit kun ei saa kuvia koneelle.
Toivottavasti on ensimmäinen ja viimeinen kuvaton bloggaus ikinä!!!!

Eniveis, oikein ihanaa keskiviikkoa sinulle :)

P.S ja samalla saa kertoa miten niitä pieniä sydämmiä saa tehtyä : D

14 kommenttia:

 1. Jossain joku kyseli samaa ja siellä vinkkinä muistaakseni oli, että täytyy omalle blogille luoda vaan uusi käyttäjä, eli blogisi säilyy muuten ennallaan? Muistaakseni sisustus ja sepustus blogissa Soilea neuvottiin näin, kysäiseppä häneltä :)

  VastaaPoista
 2. Kas, haluaako Google osansa... oletko tallentanut kuvat suoraan blogiin vai hakenut picasan kautta? Picasan lisäksi on toki monta muutakin tallennuspaikkaa, josta kuvia voi linkata blogitekstiin.

  VastaaPoista
 3. Jaa, kun tallentaa suoraan blogiin, ne menevät käytännössä siitäkin picasa-albumiksi. Live and learn! Tässä linkki:
  http://www.etipslibrary.com/2010/10/how-incraese-blogger-image-storage.html

  VastaaPoista
 4. Mä katson kuvat aina picasalla kuntoon ja tallennan sitten työpöydälle, josta noukin blogiin. Tänään tuli joku ihme herjaus ja huutomerkki. Koitin uudestaan myöhemmin ja jo toimi. Toivottavasti alkaa pelittää sielläkin. Yleensä bloggerilla tajutaan nää ongelmat yleensä parin päivän sisällä ja niitä yritetään huoltaa. Uskon, että vika on siellä päässä!

  VastaaPoista
 5. Hei :) Kiitos Johanna ja Anne vinkeistä. Viestiä on laitettu ja linkit luettu :)

  Emilia - Mä enää harvoin käytän Picassaa ja teen melkein kaiken PhotoScapella ja tallennan omiin kansioihin joista sitten haen kun on tarvetta. Sellainen kolmio tuli mullekkin jossa oli huutomerkki. Toivottavasti vika olisi siellä päässä ja korjaantuu, mutta aina täytyy varautua siihen toiseenkin vaihtoehtoon :)

  VastaaPoista
 6. Voi, toivottavasti alkaa pian jo pelittää! Itse olen ihan tauno, enkä tosiaan tietäis, mitä tehdä ko. tilanteessa!

  ♥♥♥ Sydämiä teen näin: painan samaan aikaan pohjaan Fn, Alt ja kirjaimen L. ♥

  VastaaPoista
 7. Teijan sydänohje toimii vain läppärillä. Pöytäkoneella sydämet tuli muistaakseni Alt ja numero 3 sieltä "numeropuolelta" (ei kirjainten yläpuolelta) Joku viisaampi voisi korjata, jos olen väärässä, mulla itsellä on läppäri ♥

  VastaaPoista
 8. Teija - Niin toivon minäkin,täällä nimittäin toinen toivoton tauno. Kuis moni nelikyppinen soittelee äidilleen kun tietokone ei pelitä Hehee :)) tässähän rupee kohta kädet tärisee ja tulee ♥-tykytyksiä ;D

  Maria - ♥ kiitos, tämä toimi meidän koneella :)

  VastaaPoista
 9. Hei! pakko kompata sua tosta nörttiydestä. Aloitin blogin viime pe ja multa on kulunut kauan siis kauan kaiken tekniikan kanssa. Meinasi kaatua koko homma osaamattomuuteen, mutta aika voittajaolo kun sitten jotain tapahtuu. Askel kerrallaan ja toivottavasti homma hoituu!

  VastaaPoista
 10. Mä varmaankin tilan täyttyessä poistaisin vanhimmat kuvat ja katsoisin, ettei kansiossa turhaan ole kahteen kertaan samoja kuvia. Ainakin mulla jossain välissä näin oli. Kaikki vanhat otsikot yms.

  Bloggertunnuksilla vaan Picasaan päivittämään bloggerin kansiot. http://picasaweb.google.com/

  VastaaPoista
 11. Selma - Kiitos kannustuksesta!

  Idabella - Juu, näin olen tehnyt ja kaikki ylimääräinen "siivottu". Sen jälkeen alkoikin jo ilmoitella joistakin kuvista, että jos sen poistaa niin häviää sitten blogistakin :/

  VastaaPoista
 12. Jostain syystä kuvat tulevat Picasaan kaksin kappalein ja jos toisen poistaa, poistuvat ne blogistakin.
  Mie ratkaisin tilanpuuteongelman aluksi niin, että vanhimpia postauksia poistelin, samoin kuvia. Ja myöhemmin ostin lisätilaa googlelta. Helppoa oli, ei tarvi olla perinteistä Visa-korttia tai Mastercardia, vaan Visa debit tai Visa Electronkin käy. Reilu vuorokausi meni, kun lisätilaa tuli ja nyt tuntuu, että sitä on Paljon :) Eikä ollut kallis. Tarkkaa hintaa en muista, jotain 5 euron tienoilla kuitenkin.

  VastaaPoista
 13. Heidi, blogissani olisi haaste sinulle tarjolla.Nappaa halutessasi mukaan.

  VastaaPoista
 14. Hei, itse lataan kuvat aina Flickriin ja linkitän sieltä. Perustili on Flickrissä ilmainen, pro-tili maksaa jonkun verran. Mutta niin kuin Siru71 sanoi, voi ostaa myös lisätilaa Bloggeriin eikä tarvi vaihtaa blogia.

  Huomasin myös että kuvasi ovat aika suuria. Ehkä kannattaa kuvankäsittelyohjelmalla pienentää niitä, niin ei tila täyty niin nopeasti.

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails