perjantai 18. toukokuuta 2018

Paras aika vuodesta

Paras aika vuodesta on ehkä hiukan väärin sanottu koska jokaisessa vuodenajassa on jotakin parasta juuri sillä hetkellä. Mutta, nyt on kyllä niin mielettömän kaunista että melkein silmiin sattuu. Raikas heleä vihreys, luonto suorastaan räjähti suoraan kesään ja ainoastaan piipahti keväässä. Kukkivat puut ja pensaat, niitähän pitäisi olla kokoajan nuuhkimassa ja ihailemassa. Kukinta on yhtä nopeasti ohi kuin alkoikin. Meillä keittiön ikkunasta saadaan seurata vielä parin päivän ajan valkoisia hattaramaisia kukkapilviä kunnes kaikki valkoiset terälehdet ovat tippuneet maahan. Siihen asti nautitaan hetkestä valkoisten hattaroiden kanssa ja sen jälkeen nautitaan jostain muusta. 
Viime vuonna ostamani harukopaju palellutti talvella hentoiset oksansa joten siirto hiukan suojaisempaan paikkaan on nyt kesän aikana edessä. Etupihan puolelle ajattelin pajun tilalle istuttaa vaaleanpunaisena kukkivan kirsikan. Toivottavasti se menestyy pajun paikalla. Sitten ei muuta kuin odottelemaan oman pihan hanamia ja hanafubukia.

Rentouttavaa viikonloppua sinulle.
Heidi

4 kommenttia:

 1. Ehdottomasti paras aika just nyt vuodesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Ja nämä ilmat, ei voi kuin huokailla onnesta :)

   Poista
 2. Nyt on niin kaunista. Kotiladulla on 140 koristeomenapuuta, niiden kukkiminen on suorastaan sydäntäpakahduttavan ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI että, voin vain kuivitella kuinka kauniilta ne näyttää. Olen jo niin onnessani näistä kukkivista puista täällä ja niitä on vain kymmenkunta tiiviissä ryppäässä :D

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails