perjantai 2. lokakuuta 2015

Kauniisti puhdasta - Meraki

*sponsoroitu

Omasta mielestä ikävin, eikun inhottavin kotityö on tiskaaminen. Aikaa ennen astianpesukonetta meillä oli Mister M:n kanssa tiskivuorot. Käsitiskausta kaihtavalta (allekirjoittanut) saattaa löytyä yhtä monta tekosyytä kuin lopettavalta tupakoitsijalta, että ei tarvitsisi tiskata tai että mokomaa hommaa voisi ainakin lykätä hamaan tappiin asti. Sehän on varma, että tiskit ei mihinkään katoa. Paitsi joskus, kun oikein odottaa. Anoo armoa tai lupaa imuroida, luututa lattiat ja pyyhkiä pölyt. Astianpesukone on tätänykyä pelastanut meidän parisuhteen useita kertoja viikossa useamman vuoden ajan. Kauniit ja hyvältä tuoksuvat asiat tiskipöydällä auttavat tarttumaan arkipäiväseen käsitiskiin ihan uudella otteella. Totuuden nimissä enää ei käsitiskata kuin isoimmat taikinakulhot ja kiireessä jotain todella tarpeellista, mutta siitä huolimatta ihanan raikkaalle tuoksuva tiskiaine on arjen pientä luksusta. Tällä hetkellä  testissä on Merakin Urban Garden. Merakin kevyesti laminoiduissa paperimassasta tehdyssä pussissa säilyy näppärästi muutama käsipyyhe tai vaikka pieni kimppu ruusuja. 
Joku saattaa miettiä mielessään, että noinkohan tuo pitää kukkia tiskipöydällä. Tiskipöydällä tulee puuhailtua itseasiassa kaikkea muutakin tiskaamisen lisäksi niin miksipä ei. Ruusut(kin) tuoksuu hyvälle, pinkki piristää ja rrrrakastan kukkia. Kukkien lisäksi tiskipöydällä tulee pidettyä yrttejä ja toivottua niille pitkää elämää.
Niinikään Merakin kasvojen puhdistuspyyhkeet ovat päässet klipsiin roikkumaan tiskipöydän yläpuolelle. Tiskipöytää ei voi verrata kotikylpylään, mutta meillä ne ajaa asiansa varsin kätevästi juurikin tässä. Helposti kuivuva iho ei pidä pelkästä vesipesusta ja karheasta käsipyyhkeestä. Tästä on helppo napata aloa veraa sisältävä puhdistuspyyhe ja pyyhkäistä kaakaoviikset veks. Ihanat Merakit löydät Herttaselta ja kannattaa Herttaselle poiketa muutenkin. Sieltä löytyy kivasti kasvava valikoima kaikkea kaunista kodin sisustukseen, puhdistukseen, kotikylpylään ja kaikenlaista söpöä pikkuihmisille ja vähän isommillekin. Ja paljon, paljon muuta. 

Kaikki Meraki tuotteet Herttanen

Omat testailut jatkuu täällä vielä meikinpoistopyyhkeiden ja mangostani saippuan merkeissä. Niistä ja niiden käyttökokemuksista sitten myöhemmin lisää.
Nyt kun tässä on kaikenlaista kodin puhdistusta tullut harrastettua niin se vimma tuntuu tarttuvan tänne bloginkin puolelle. Mieli tekisi puhtaampaa, raikkaampaa ja yksinkertaisempaa blogipohjaa. Olisiko blogipohjan vaihtamisessa järkeä ja jos olisi niin mihin, vai pitääkö opetella koodailemaan....  

Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua sinulle.
Heidi

4 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat sain verkkokalvoilleni vielä tähän myöhäisiltaan! <3 Meraki on aivan vieras tuotemerkki, joten pitääpä mennä tutustumaan. Kivaa ja rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Teija :) Meraki oli mullekin aivan uusi tuttavuus. Mutta olen aika vakuuttunut, että tulen kyllä jatkossakin näitä käyttämään.
   Aurinkoista lauantaita sinulle :)

   Poista
 2. Kaunis näkymä tiskipöydästä <3 Täytyypä käydä Herttasella tutustumassa :) Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Happystarhome :) Kannatta käydä, sielläon kaikkea kivaa ja kaunista. Oikein mukavaa viikonloppua sinullekin :)

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails