tiistai 18. elokuuta 2015

Päiväretki Tallinnaan

Halusin tehdä tyttöjen kanssa jotain mukavaa ennen koulun alkua ja niinpä lähdimme viettämään päivää Tallinnaan. Kuin kirsikaksi kakun päälle sain veljistä parhaimman (siis sen ainoan) matkaan mukaan. Tytöillä ei ollut minkäänlaisia ennakko-odotuksia Tallinnasta koska tämä retki oli heille ensimmäinen tänne suuntaan. Lapsilla oli selvä plääni ennen reissua, shop until you drop kuului niihin melko vahvasti. Mutta niin sitä aikuinen ihminen voi joskus yllättyä ja ilahtua positiivisesti. Kaupoissa ei käyty juuri lainkaan. Sitä enämmänkin kävelyä ja ihmettelyä pitkin poikin vanhaa kaupunkia. Sinisestä taivaasta ja tuulen tuiverruksesta nautittiin mennen tullen. Tässä vähän kuvatulvaa päiväretkeltä.Portaita ja mäkiä, ylös ja alas. Puikkelehtimista turistina turistien joukossa.

Kauniita yksityiskohtia, kauniita värejäMacaronsien maistelukierroksen jälkeen jaksaa taas käyskennellä pitkin poikin katuja.Hiukan pidemmän tauon pidimme Kompressorissa tai Pannkoogipubissa, kumpaa nimeä sitten kukakin käyttää. Tunnelmaltaan rento paikka ja ihmisiä virtasi tasaiseen tahtiin sisään ja ulos. Tilasimme lättyjä viidellä eri täytteellä jotka alkoivatkin kiertää karusellin tavoin pöydässä. Karusellileikki herätti hilpeyttä erityisesti viereisissä pöydissä ja olihan se hauskaa meistä itsestämmekin.  Viisi lättyä oli lättyjen koon puolesta selkeää liioittelua minkä tajusin ne nähdessäni. Lätty oli halkaisijaltaan kokoa muurinpohjanlätty paitsi hiukan paksumpi plus runsaat täytteet. Suosittelen jos olet täytettyjen lättyjen ystävä.


Oma asi d_sign oli niitä harvoja kauppoja jossa päivän aikana käytiin. Kaupasta löytyi monta hauskaa juttua jotka olisin voinut kotiuttaa. Päädyin kuitenkin kahteen pariin korvakoruja josta toisten kohdalla tuli vahvasti tunne, että nämähän tarvitsevat huomattavasti lyhyemmät hiukset kaverikseen. Ja ne jotka seuraavat instassa tietävät, että niin myös tapahtui :D)Suosittelen siis käyntiä myös tänne. Ainakin jos hiusmalli ei ole vielä selkiintynyt niin siellä se voi iskeä kuin kirkkaalta taivaalta.

Summa summarum, päivä oli oikein onnistunut, iloinen ja aurinkoa täynnä. Päivässäkin voi päästä lomafiilikseen kun vain päästää arjesta irti ja antaa itsensä kulkea hetken  vailla päämäärää. 

Ilolla kohti aurinkoista loppuviikkoa,
kuullaan taas!
Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails