sunnuntai 31. toukokuuta 2015

KOTO(isan) pehmeä tuoksu

Osallistuin taannoin Koti Kolmelle-blogissa Skandinavisk kynttilöiden testaajien arvontaan. Onnellisesti kerkesin jo unohtamaankin koko jutun (niin kuin monen monta muutakin asiaa viime aikoina ;)). Onneksi Anne laittoi minulle viestiä ja pääsin polttelemaan tätä ihanan lempeän tuoksuista kynttilää. Tuoksu on  todellakin pehmeä, nimensä mukainen, KOTO(isa). Mieleeni on useamman kerran läikähtänyt myös chai maidolla tätä poltellessa, joten ehkä hiukan itämaista mausteisuuttakin kynttilän tuoksumaailmasta löytyy. Olen poltellut tätä ihanuutta melko taukoamatta harvase päivä viikon ajan ja tällaisen lyhyehkön empiirisen tutkimuksen perusteella sanoisin että melko tuoksuherkätkin kestää ainakin juuri tätä tuoksua hyvin ilman suurempia köhinöitä.  
Skandinavisk pakkaukset on puhdasta silmänruokaa. Plussat, talot, sydämet ja muut pienet graaffiset kuviot tekee tuotteesta mielenkiintoisen näköisen jota jaksaa katsella kauemminkin. En ole edes rasiaa raaskinut laittaa vielä pahvinkeräykseen. Tämän kynttilän nostan yöpöydälleni kun saadaan maalausurakka makkarissa valmiiksi. Nyt ei vaan pysty nukkumaan enää yhtäkään yötä vaaleapunaisessa tyttöjen unelmassa vaan värit vaihtuu raikkaan valkoiseksi ja syvän tumman harmaaksi. Sama harmaa vilahti jo instassa peilin maalaushommissa.
Loppukevät ja alkukesä on perinteisesti allekirjoittaneen kiireisintä aikaa ja se näkyy täällä blogissa hieman kesälaitumilla poukkoilemisina, mutta tänne palataan säännölisen epäsäännöllisesti. Rennolla otteella. Ihanaa on, että lapsilla alkoi loma, kaikki on väsyneitä ja onnellisia. Päättäjäiset oli täynnä iloa ja haikeutta. Ja valmiiksi pientä jännitystäkin ilmassa kun syksyllä koulussa odottaa uudet opet.  
Nyt tällä maalarilla lupsahtelee silmät sen verran raskaasti, että seuraavaksi on ohjelmassa pyjama ja hammasharja. Kuullaan taas ja siihen asti......

Nautitaan kesästä ja valosta. 
Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails