lauantai 14. maaliskuuta 2015

Myöhästyneet terveiset Tikkurilan koulutuskeskuksesta


Tosiaankin tuli nyt hillottua tätä postausta, mutta parempi myöhään kuin milloinkaan. Ennen hiihtoloman alkua pääsin tutustumaaan Tikkurilan koulutuskeskuksessa Pohjoismaisten suunittelijoiden luomaan selkeään ja värikkääseen tapettimallistoon kolmessa eri värissä. Kaikki ei jaksa kahlata rautakaupan kaikkia tapettikirjoja läpi ja laaja valikoima tuottaa tuskaa ja päänvaivaa. Jos tapetin saakin valituksi niin minkä maalin siihen saisi sopimaan saumattomasti? Useissa asiakkaille tekemisissäni suunnitelmissa onkin usein vaikeimmaksi päätökseksi osoittautunut tapetin (ja laattojen) valitseminen. Yleensäkin värit. Asiakas haluaa erittäin usein, että rajaan valikoimaa heidän mieltymysten mukaan ja sekaan heitän yllätyksenä pari mustaa hevosta, herättelemään ajatuksia, tunteita  ja aisteja. Nyt tämän kaltainen palvelu on tarjolla suoraan Tikkurilalta, tosin ehkä ne pari villeintä korttia jää pois. Ja hyvä palvelu onkin tee se itse ihmiselle. Kaikki tulee löytymään kaupoissa samalta seinältä. Laadukkaat tapetit, siihen sopivat maalit ja kaikki tarvikkeet oman lempihuoneen ja värimaailman  toteuttamiseen. Omasta mielestä yksi kauneimmista oli tämä alla näkyvä Emilia Claessonin suunnittelema FLOW sinisenä ja harmaana.
Koulutuskeskuksen tiloista löytyi inspiraatiolaatikoita joista ehkä löytyi oma tyyli :)Monelle löytyi, omani olisi ollut useamman laatikon sekoitus. Yllätyitkö?
Yksi kauneimmista, Sauli Suomelan pelkistetyn pehmeä STITCH. Aivan kuin muurahaisen polkuja.
Carl Jungin alkoholiton skumppa oli kiva yllätys meille autoileville kurssilaisille.
Yksi kauneimmista seinistä ikinä. Valkoisesta mustaan ja kaikki siltä välitä.
Tapettimallien valkkailua.
Mestarin opissa, samaisen herran neuvoilla maalasin meidän keittiön ja ruokahuoneen. Tikkurilan videoita kannattaa muuten käydä katsomassa, sieltä irtoaa vinkki jos toinenkin.
Ja minkälaisia mallipaloja valikoitu mukaan kotiin mallattavaksi. No ne kaikkein värikkäimmät tietenkin ;)

Leppoisaa lauantai-iltaa!
Heidi 

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin oli, on aina kiva tavata kasvot blogin takana :) Oikein mukavaa ja aurinkoista viikonloppua sinullekin!

   Poista
 2. Mäkin olen hillonnut tätä aihetta, pitäs kait joskus.. :) kiva ilta se oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Ruusa :D Joskus on tiukassa ;D) Oikein kivaa oli ja uusi oppi on aina tervetulutta. Oikein mukavaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 3. Oih, ihania kuvia täällä ja epäilemättä ihana tilaisuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos The L for Love :) Kivaa oli ja aina hauskaa tavata muita bloggaajia. Iloista alkanutta viikkoa!

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails