keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Tuulikaapin pintaremppaa ja arvonnan voittajat


Terveisiä tuulikaapista! Aika niukat kuvakulmat noin neliön kokoisesta tilasta. Ulko-ovihan vaihdettiin tässä jokunen aika sitten ja karmien poiston sekä oviaukon suurentamisen jälkeen ei enää tarvinnut keksiä tekosyitä tapetin vaihtoon. Edelliset tapskut kerkesikin olla jo sen viisitoista vuotta ja nyt lasten kanssa yllättäen tapettin kulutus tuulikaapissa saavuttikin aivan ilmiömäiset mittasuhteet. Mutta käsittämättömän paljon on Boråsanin tapetti  kestänyt seinään potkaistuja kenkiä ja sienellä hankaamista. Jalkojen kasvaessa ja kenkien lisääntyessä ei suinkaan tuossa neliön tilassa tilanne helpotu. Etenkin tällaisina välikausina kun tarvitaan vielä lenkkaria, kumpparia, kävelykenkää ja ties mitä. Varvastossut on sentään voinut jo piilottaa :)Kahta en vaihda kuuluu tuttu sanonta jo vanhasta sinappimainoksestakin. Tuulikaappiin luottopariksi päätyikin taas Boråsanin tapetti ja liitutaumaali.  

Saattaa olla hulluin päätös ikinä luopua entisestäänkin pienen tilan pienestä lattiapinta-alasta laittamalla entisen pienen kenkäkaapin tilalle  tämän huomattavasti suuremman Ikean STÄLL-kenkäkaapin. Toisaalta tämä imaisee huomattavan määrän pienempiä kenkiä sisäänsä joten nähtäväksi jää kuinka tämä ratkaisu toimii tulevaisuudessa. 
Yhden tapettirakkaus ei tietenkään tarkoita sitä, että kaikki pitäisi siitä. Ei auta aina selittää, että isi ja äiti tekee kodin suurimmat päätökset ja sitä rataa. Mieltä saa osoittaa ja sitä totta vieköön osoitetaan. Keskimmäinen murupulla kirjoitti mulle pienen kirjelappusen joka meni tähän tyyliin: " Jos et sä lakkaa pilaamasta ja tekemästä meidän kodista rumaa niin en tee enää ikinä läksyjä!!! Ja olisit voinut edea hiukan varoittaa!" Tapettien irroitusvaiheessa murupulla kävi ottamassa talteen paloja muistoksi entisestä tapetista ja uusien laittovaiheessa toteamassa, että noihan vielä kauheammat kun kuvittelin. Sanoisin, että näin parissa päivässä tilanne on jo hiukan tasaantunut :D 

Sitten remppahorinoista arvonnan voittajiin. Kiitos kaikille osallistujille!

Blogin puollella onnetar suosi Millaa

Koska pitkään aikaan en oo hankkinutmitään ihkua kirjaa- toi olis nyt sellanen! Pirtsakkaa syksyä!!
ja naamakirjan puolella onnettaren suosikki oli Minna

Paljon onnea Milla ja Minna! Aurinkoista syyspäivää sinulle!
Heidi

11 kommenttia:

 1. Mä ihan ääneen nauroin tuolle mielipiteiden ilmaisulle :D Minä tykkään kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Dibsukka :) Täälläkin on sitä naurettu kun ensihämmennyksestä selvisin. Oli sen verran sponttani reaktio :D)

   Poista
 2. Ihan mahtavia nuo lapset! Kiitos päivän nauruista! Ja kiitos myös tapettivinkistä!! Todella kaunis lopputulos, ihan täydellinen!
  Mun on varmaan pakko laittaa tuota johonkin.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Tiina :) No kyllä vaan, suoraa puhetta/tekstiä riittää :D Kiitos paljon, tykkään itsekkin ja olen jo suunnitellut hiukan tapetoivani samalla tapetilla suurempaa eteistä. Noustaakohan silloin jo barrikaadeille? :D

   Poista
 3. Hahah, eihän kaikkia voi miellyttää. Mulle kyllä kelpaisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anu :) Ei voi mitenkään :D) Iloista viikon jatkoa!

   Poista
 4. Tuo Ikean kenkäkaappi kiinnostaa minuakin, olen nimittäin ajatellut sellaista meidän eteiseen, että saisi kengät piiloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis Hellu :) Tuntuu toimivan oikein hyvin näin parin päivän kokemuksen perusteella. Kengille on riittävästi tilaa kaapissa niin menevät myös helpommin sinne :D

   Poista
 5. teiän prstuasta tuli kyllä HEENO!!! kyllä on nyt kiva tulla kotiin!!! JA HUIPPUA TUO MUN ARPAONNI :D ihan lottoVoittajaFIILIS!!!

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails