maanantai 6. lokakuuta 2014

Pienet iki-ihanat hetket

Arjen pieniin iki-ihaniin hetkiin ei tarvita sirkusta, taikuria tai poppakonsteja. Tarvitaan vain pieniä ohikiitäviä hetkiä, hetkiä jolloin tulee tehtyä jotain normi arjesta poikkeavaa. Usein ne ohikiitävät hetket naurun remahduksineen, punastuvine poskineen ja oivalluksineen on niitä ihan parhaita. 
Pieniin iki-ihaniin hetkiin kuuluu lapsen kädet kaulan ympärillä. Hyvän yön suukon jälkeen lausutut sanat: "Sä oot kaikkein paras äiti" Pieniin iki-ihaniin hetkiin ei kuulu ainoastaan saaminen, vaan myös antaminen. 
Tänään pääsin yllättämään murupullat saamillamme Aino uutuus jäätelöillä joiden maukuina ovat suklaa, vanilja ja mustikka. Meidän suosikkimauksi valikoitui täyteläinen suklaa. Iki-ihanaa ilman turhia kastikkeita, rouheita ja muruja. Ainoastaan samettisen pehmeää, suussa sulavaa, selkeää suklaata.  
Pieniin iki-ihaniin hetkiin kuuluu myös se kun joku maku vie kauas lapsuuteen. Sinne suklaajäätelö vie minut. Sinne missä äiti kävi säännölisesti pakkasella sekoittamassa ensimmäistä kertaa tekemäänsä jäätelöä että siihen ei olisi muodostunut jääkiteitä. Siskon kanssa käytiin pakkasella aina siinä välissä omien lusikoiden kanssa, ei sekoittelemassa vaan maistelemassa, kiteitä tai ei, se oli niin hyvää kuin lapsen suussa voi vain jäätelö maistua. Samalla jännitettiin tuleeko siitä ihan oikeasti oikeaa jäätelöä.
Aino-jäätelön uutuudet on pakattu käteviin 480 ml:n kartonkipikareihin. On muuten ihan paras purkkikoko kun haluaa pyjamassa käpertyä sohvan nurkkaan viltin alle, kaveriksi ei tarvita muuta kuin lusikka, hyvää seuraa ja vielä parempi leffa. Tai sitten vaan sitä parasta seuraa ja kaksi lusikkaa. Mieltä ilahduttaa myös jäätelön luontaiset maut ja värit. Jäätelöt ovat myös laktoosittomia. 

Tähän loppuun haastan vielä ihanan kulinaristin jonka ruokajutut ispiroivat minua aina uudestaan ja uudestaan. LUMO, mikä on sinun mielestäsi yksinkertaisesti iki-ihanaa? Jos vastaat haasteeseen, ovellesi koputtaa lähetti mukanaan jäätelömaistiaiset :)

Nyt toivotan kaikille oikein iki-ihanaa yötä, se sininen hetki meni jo. Huomenna nautitaan taas huikean kullankeltaisesta syksystä.

Heidi 

Blogiyhteistyö | Aino-jäätelö

10 kommenttia:

 1. Yksi päivä kuljin ohi ja päätin että pian ostan - ja kun laktoosittomanakin löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Katja :) Suosittelen lämpimästi, olivat ainakin meidän mieleen :)

   Poista
 2. Aino-jäätelöt ovat niin herkkua! :b

  VastaaPoista
 3. Ainon maitosuklaajäätelö on niin ihanaa...
  PS: Ärh ku alko tekeen mieli sitä tän postauksen luettua... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Katarooma :) Tuliko kauppareissu? Aikas herkkuja jäätelöitä on kyllä :)

   Poista
 4. Iih, tämähän meinasi mennä työ tohinassa ihan ohi! Otan haasteen vastaan. Lähetti on tilattu jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Lumo :) aivan mahtavaa, että huomasit. Toivottavasti lähetti koputtaa kohta ovella :)

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails