perjantai 5. syyskuuta 2014

T-paita

on mulla se ehdottomasti käytetyin vaate farkkujen lisäksi. En kaipaa niissä suuren suurta vaihtelua, valkoista ja mustaa, mustaa ja valkoista. Hurjimmillaan niskassa on voinut olla vetoketju tai edessä piilotasku. Nyt kuitenkin kakkonen nurinperin ilahdutti niin paljon, että oli otettava askel kohti printti teeppareiden suuntaan. Ja jos tätä ei sitten syystä tai toisesta tulisikaan käytettyä niin kehystän tämän muiden printtien viereen tai ompelen siitä pehmeän tyynyn :) Nyt tytteleiden hakuun, läksyjen ja eväiden tekoon ja kalaan. Ihanaa päästä järvelle, nauttimaan kiireettömästä hetkestä ja auringosta. Suloista syyspäivää sinulle!


Heidi

8 kommenttia:

 1. Aika makee - tykkään! Ja onhan 2 aika rullaavan näköinen nurinperin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Hammi :) Niin minäkin ja aika innoissani kun ostin näin "reippaan" teepparin :D

   Poista
 2. Katesein tuota samaa t-paitaa. Vaikka pidänkin muiden printti-t-paidoista, en osaa niitä oikein itse käyttää. Sen sijaan ostin samaisesta liikkeestä samaa lyocel-t-paitaa valkoisena, mustana ja harmaana. Niitä olen käyttänyt jo paljon. T-paita, mutta asteen siistimpi versio töihinkin päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Lumo :) Mulla on ollut kanssa aika vaikeaa printtien kanssa ja aina palannut yksivärisiin teeppareihin. Mut jos tämä katkaisisi kangistuneet kuviot :D

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! Vaikka sitten henkarissa jos ei muuten :)
  Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Hannele :) No kyllä tosiaan, ei tarvitse ryhtyä ompelupuuhiinkaan jos ei tule käytettyä ;)

   Poista
 4. Meidän nuorimmainen olisi halunnut, että ompelen hänelle mekon siten, että kankaan kuvio olisi ollut ylösalaisin. Ilmeisesti tämä äiti ei ollut taaskaan ajan hermoilla, kun ei suostunut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Jenni :) Oi että, mä en oo koskaan ollut ajan hermoilla, enemmäkin mukavuuden haluinen :D Siksipä välillä tulee tytöiltä tarkisteltua, että päästättekö äidin tämän näköisenä ulos :D)

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails