maanantai 15. syyskuuta 2014

Syysistutuksia

Kesäkukille on pikkuhiljaa sanottava hyvästit, vaikka edelleen puun juurelle karannut orvokki kukkii sinnikkäästi. Omat jokavuotiset syksyn kestosuosikit ovat olleet callunat ja kaalit, mutta tänä vuonna kavereiksi pääsi myös puolukkaa muistuttava lamosalali ja monivuotinen keijunkukka. Ruukkujen virkaa toimittaa sinkkiämpärit joiden pohjaan olen tehnyt reiät naulaa ja vasaraa apuna käyttäen. Nämä ruukut on käytännössä ikuisia, helppohoitoisia ja kaiken hyvän lisäksi iisejä siirtää paikasta toiseen kantokahvansa ansiosta. Nyt vaan nautitaan syksyn syvistä ja mehukkaista väreistä. Oikein aurinkoista maantaita, mä lähden halailemaan meidän pienintä nuhanenää.


Heidi


6 kommenttia:

 1. Kylläpä onkin kauniita syysistutuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina :) Iloista alkanutta viikkoa sinulle!

   Poista
 2. Minä olenkin jo pitkään miettinyt että millaiset ruukut hankkisin tuohon rappusille ja tästä sun ideasta se minunkin idea nyt sitten lähtee, joten kiitos kaunis :)
  Todella kauniit istutukset sulla. Itsekin olen laitellut yleensä vain kaaleja ja callunoita. Juuri tänään kävin kukkakaupassa katselemassa oisko jotain uutta kivaa tullut jota vois myös ajatella. Hopealanka oli yksi johon tykästyin (ei mikään uusi juttu mutta siis niihin minun istutuksiin uusi) mutta jäin miettimään miten se kestää kylmää. Myyjäkin oli varattu joten lähdin tyhjin käsin ja kysymysmerkki otsalla sitten pois. Vielähän tuota ehtii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Mari :) Oi nää ämpärit on käteviä ja kestää ulkona kesät talvet :) Hopealangasta mäkin tykkään ja itseasiassa se on monena vuonna koristanut joulupöytääkin. Kylmänkestävyydestä en uskalla sanoa mitään, mutta totta tosiaan vielä ehtii :) Iloista viikon jatkoa!

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails