maanantai 1. syyskuuta 2014

Kirppistelyä

Lempikirppiksen suljettua ovensa on kirppiksillä käynti ollut hiukan laimeahkoa. Entisen lempparin etuna oli tietysti sen läheisen sijainnin lisäksi se, että siellä saattoi tehdä oikeita (tai ainakin siltä tuntui sillä hetkellä) löytöjä. Tosin tuli niitä hutejakin, mutta eipä ollut korkeaa  kynnystä kiikuttaa samaa tavaraa samalle kirpparille takaisin kiertoon. Tänään poikkesin Tammisaaressa ostoksilla ja siellä tuli pistäydyttyä kirppiksellä. Mukaan tarttui tämä kynttiläjalan ja maljakon yhdistelmä. Aina on plussaa jos tavaralla on enemmän kuin yksi käyttötarkoitus. Lisäksi tykkään pienistä maljakoista jotka saa mielellään olla erilaisia. Niitä on kiva käyttää vaikka kattauksissa tuomassa piristystä.
Pihalta löytyi vielä sekalaisia kukkia. Minttu ja oregano kukkii vielä iloisesti ja löytyi puun juurelta muutama orvokin karkulainenkin. Nyt olisi hyvä aika perehtyä paremmin syyskukkijoihin. Meillä alkaa ainakin kukkapenkit olla kohtalaisen värittömiä tähän aikaan vuodesta, ellei tietenkään ruskeaa lasketa mukaan. Toivottavasti ensi syksynä tilanne on jo toinen. 
Aurinkoista syyskuun ensimmäistä!
Heidi

4 kommenttia:

 1. Missäs kävit Tammisaaressa? Oletko jo tsekannut sen painotalon uuden kirppiksen? Lidlistä vähän eteenpäin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Nonna, Siinä ihan torin läheisyydessä missä kirppis on jaettu siihen taloon ja latoihin (?), taitaa siinä pihalla olla joku kappelikin :) Siellä painotalolla en ole vielä käynnyt, mutta täytyypä käydä seuraavalla kerralla kurkkaamassa, kiitos vinkistä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Moikka Mustakissa :) Niin minäkin, mitä monikäyttöisempi esine niin sen parempi :)

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails