keskiviikko 10. syyskuuta 2014

DIY | pahviputkista kynäteline

Pahvinkeräyspisteellä pyörivä dyykkari täällä hei! Ihan klassinen, ei tässä näin pitänyt käydä tapaus. Olin siis viemässä maitopurkkeja keräyspisteeseen niin ja teinkin, mutta kotiin tullessa oli toinen kainalon alus täynnä pahviputkia. Kotiin kantautui enemmän pahvia kuin poispäin. Ehkä sitä ei kukaan huomaisi jos ne sahaisi erimittaisiksi pätkiksi ja alkaisi markkinoimaan pätkiä peitenimellä kynäteline. Toimi ja toimii  edelleenkin oikein hyvin. Kynätelineitä pitäisi kylläkin askarrella ehkä vielä kuusi kappaletta, että kaikki putket olisi hyötykäytössä. Jos kaipailet tällaisia pahviputkia niin kangaskaupoista suurella todennäköisyydellä löytyy. Tähän askarteluun ei kummoisia kapineita tarvita. Saha, liimaa ja pohjalle pahvi ettei kynät töhri pöytää. Liimasin ensin putket toisiinsa sivuista kiinni, annoin kuivua ja sen jälkeen liimasin pohjapahvin paikalleen. Vaikeustaso: eskari/ekaluokkalainen. Kynäteline imee itseensä mukavan määrän kyniä ja pitää pitkätkin viivottimet tukevasti pystyssä. Pariin putkeen sujautin pienen lasipurkin, että sain kukat samaan kynätelineeseen. Nyt työpisteessä leijailee ihana ruusun tuoksu. Sohva kutsuu, sinulle toivottelen oikein leppoisaa keskiviikkoiltaa. 
Heidi

3 kommenttia:

  1. Meillä on töissä samanmoisia putkia - jääneet tulostuspaperirullista. Juuri tänään tuumin työtoverille, että mitähän niistä saisi askarreltua. Täältähän löytyi yksi vaihtoehto, kynäpurkki. :) Kiva idea!

    VastaaPoista
  2. Toihan on kiva ja tajusin muuten justiin että meillä on varastossa valtava muovimaton sisällä ollut rulla josta sais jo aika isojakin purkkeja. :)

    VastaaPoista
  3. Moikka Kati ja Niina :) Nyt vaan putket uusiokäyttöön, oikein isoista sais varmaan kivat paperiroskikset tai ruukun suojat :D

    VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails