torstai 7. elokuuta 2014

Rutiinit

Siellä ne kolkuttelee jo oven takana. Arkirutiinit. Nuorimmainen laskee päiviä koulun alkuun ja vanhemmat lapset toivovat, että kesäloma ei loppuisi ikinä. Onneksi oma loppuloma ajoittuu juurikin näin koulun alkuun niin saan vielä saatella murupullia kouluun ja mennä muutamana päivänä vastaankin. Loppupäivien projektina on saada vanhimman kasvio valmiiksi. Onneksi on lepät vielä täydessä lehdessä, rentukoista en tiedä kukkivatko enää.... Onneksi sentään löytyy sinivuokon ja ahomansikan lehtiä. Kukinta oli sinivuokolla aikalailla ohi ennen loman alkua ja nythän se luonnollisesti kukkii vielä vähemmän :D Tapahtuipa elämässä mitä asioita tahansa on olemassa yksi rutiini jossa ei suuria heilahduksia tapahdu. Nimittäin aamupala. Se on ja pysyy. Melko samanlaisenakin pitkiä aikoja. Tuntuu, että tämän kesän aamut on lähtenyt käyntiin pääasiassa vedellä, jääkahvilla, turkkilaisella jogurtilla, pähkinöillä ja manteleilla, hunajalla ja hedelmillä. Kuinka vakiintunut aamupala sinulla on? Välillä tulee keitettyä kaurapuuroa, mutta todennut useasti että puuro sopii paremmin minulle iltaan kuin aamuun. Kaurapuuron jälkeen iskee nopeasti nälkä sekä nuupahdus ja sitä tunnetta ei kukaan toivo aamun ensimmäisille tunneille. Tänään(kin) skipattiin puuroaamiaiset koska energiaa saisi luvan riittää kotona kaaoksen taltuttamiseen. Makuuhuoneiden vaihto operaation jälkeen on taas homma karannut niin lapasesta, että ajatukset jouluksi valmista on muuttumassa hitaasti, mutta varmasti ajatuksiksi loppuelämän projektista. Niin ne tilanteet muuttuu.....   

Kaunista torstaita!
Heidi

8 kommenttia:

 1. Kiitos positiivisesta postauksesta, arjestakin voi puhua inspiroivasti. Taidankin valmistaa oikein pähkinäistä mysliä syksyn aluksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M-K :) Pähkinäinen mysli kuulostaa herkulliselta ♥

   Poista
 2. Työaamuina mä en syö aamiaista juuri koskaan. Silloin tällöin toimistolla jotain :)
  Kotiaamuina se on yleensä kuppi kahvia ja leipä tai vastaavanlainen jugurttiannos. Joskus myös puuroakin.

  Nyt on ollut opettelemista tämän uuden gluteenittoman ruokavalion vuoksi, mutta tosiaan pikkuhiljaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka LPP :) Oi apua, ei multa onnistuis! Tai ruokaa olis saatava kyllä vähintäänkin pikaisesti :D Tsemppistä uuteen ruokavalioon!

   Poista
 3. Mun aamupala on kahvia ja jotain jugurttia, aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Katarooma :) Luin jostain, että ihmisen aamupalatottumukset pysyy aika samankaltaisina läpi koko elämän. Mullakaan ei juuri vaihtele :)

   Poista
 4. Kolmena arkiaamuna syön marjoja, jugurttia ja kotitekoista mysliä. Kahtena arkipäivänä on 5:2-paastopäivät, jolloin syön vain 500 kcal illallisen enkä muuta. Viikonloppuisin aamiainen on runsaampi; smoothieta, lattea ja voileipää tai karjalanpiirakoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Lumo :) Aivan mahtavaa, että jaksat edelleen paastota, peukut sille! Mä joutuisin varmaan syömään ton 500kcl aamulla :D Runsas aamupala on parasta mitä tiedän♥

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails