lauantai 3. toukokuuta 2014

Joskus on niitä aamuja

kun olisi pitänyt nukkua tunnin pidempään tai ehkä jopa kaksi. Ensimmäisenä keikahti hunajat pöydälle. Ei kuitenkaan niin paska homma, etteikö olisi kameraan kerinnyt tarttumaan. Mutta toi hunajan tahmeus pöydässä kuvasti hyvinkin koko aamun alkua. Vuoron perään aurinkoa, vettä, räntää, rakeita. Avaimet unohtui sisälle. Tytöt kärttää, että kerro nyt minkälainen se papa-koe oikein oli ja tehdäänkö ne vauvat ihan oikeasti sängyssä. No papa-koe tehdään kaikille aikuisille naisille, itsestään huolehtiminen ja terveys on tärkeää ja sitä rataa.... Ja kuka teille mitään mistään sänkyhommista on kertonut, täh?
Onneksi papa-kokeet ja vauvahommat unohtui ajelulla naapurikaupunkiin ja vaaleanpunaisen kirsikka(?)puun alla. Jäin vain miettimään saisiko äitinä heittää joskus kädet korville ja lällättää kieli pitkällään, ihan vaan jos ei haluisi heti vastata kaikkiin kysymyksiin? Kauhistuttaa ajatus meidän pikkuisista murupullista, jotka on jo muutaman vuoden kuluttua orastavan aikuusuuden kynnyksellä olevia nuoria naisia. Huh, nyt on pakko lähteä lenkille.

  Ei muuta kuin peace &love!

Heidi

6 kommenttia:

 1. Kylläpä on ihana kukkiva puu!
  Joskus vaan päivät alkaa täydellä kaaoksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Hanne :) Joskus aamut alkaa vaan niin nurinkurisesti, että eu mitään rajaa :D Tämä puu oli kyllä lumoava!

   Poista
 2. Huoh, miten upea kukka puussa on! <3 toivottavasti muut aamut alkaa paremmin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Jenni :) Toi puu oli kyllä niin upea ilmestys, kuin jättisuuri vaaleanpunainen hattara. Onneksi aamut sujuu yleensä aika kitkattomasti :)

   Poista
 3. Vau mikä puu, upeat kukat! Ja vähän nauratti tuo teidän aamu näin lukiessa, vaikka sua ei varmaan silloin aamulla paljon naurattanut. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Annika :) On se naurattanut itseänikin vaikka olo oli kui kolmannen asteen kuulusteluissa :D Ja tästä ne kuulustelut taitaa toden teolla vasta alkaakin :P Toi puu on kyllä ihan super, aamulla jo kävelin pihalla ja mietin mihin tollaisen voisi istuttaa :)

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails