tiistai 13. toukokuuta 2014

Jälkimainingeissa ja voittaja on....

Kuvissa palataan vielä hetkeksi äitienpäivään. Niin paljon oli kaikkea ihanaa kuvattavaa, että ei olisi malttanut olla irti kamerasta ollenkaan. Totesinkin  pöydän ympärillä häärätessä, että kaikki tämä tekee mut niin onnelliseksi. Hyvä ruoka, yhdessäolo, hyvät juomat, kiireettömyys,kuvaaminen, nauru. Kiinakupit löytyi vintiltä ja ne on ollut siellä säilössä ties kuinka kauan. Ne tuo hauskasti mieleen sen ajan kun kiinalaiset ravintolat rantautui näille kulmille. Aikas ysäriä ja nyt taas aika hauskalla tavalla. 90-luvusta taitaa olla jo riittävän pitkä aika. 
Nyt asiasta kukkakeppiin, elikkä arvonnan voittajaan. Tämän kertainen voittaja on......

Minäkin rakastan selailla lehtiä, kahvikupposen äärellä tai illalla ennen nukkumaan menoa :) Kahdella arvalla mukana ja jos onni potkaisisi, niin Koti ja Keittiö olisi tervetullut! 

Laitathan yhteystietosi minulle vaikka sivupalkista löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta niin saadaan sinulle lehti matkaan mahdollisimman nopeasti.

Suuri kiitos kaikille osallistujille! Niinkuin olen ennenkin todennut, niin arvonnoissa on hauskoja puolia. Ensinnäkin voi järjestää osallistujille hiukan jännitystä elämään ja voittajalle jo aivan konkreetista iloa. Itse käyn klikkailemassa kaikki osallistujat läpi ja tätä kautta löydän uusia blogeja luettavaksi joihin en ehkä muuten törmäisi laisinkaan. Joten ilo on toivottavasti molemminpuolista. Nyt toivottelen kaikille oikein ihanaa viikon jatkoa ja palataan astialle! 
Heidi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails