tiistai 11. maaliskuuta 2014

Tulpaaneja kaikille ja onnittelut voittajalle

Ihanan aurinkoiseen päivään sopii aurinkoinen kimppu tulppaaneja. Tässä on nyt yhdistettynä ne kaikki naistenpäivän tulppaanit :) Aivan huikean hienosti osallistuitte arvontaan, kiitos siitä teille jokaiselle. Jos vain voisin, niin lähettäisin teille kaikille oman lusikan ihka omalla tekstillä Tällä kertaa onni potkaisi Jepatsua. Oikein paljon onnea!

Oi miten kauniita. Pieni askartelija minussa haluaisi kyllä tehdä nuo itse, mutta ehkä helpommalla pääsen jos osallistun tähän arvontaan. :D Kahdella arvalla mukana!

Ihan niin kuin Jepatsulla, se pieni askartelija minussakin heräsi joskus kokeilemaan näitä lusikoita. Ei ihan helpolla syntynyt ja sen seurauksena meidän vintin rapulle on näköjään muuttanut pysyvästi kiskon pätkä. Jos siis joskus vielä innostuisi :) 
Iloista tiistai-iltaa!
Heidi


4 kommenttia:

 1. Oi oi mikä kimppu ♡ onnea voittajalle!!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut voittajalle! Mua kyllä nyt harmittaa, että oon onnistunut hukkaamaan mun kiskon pätkän jonnekin (mihin sellaisen voi hukata?!), enkä nyt heti inspiroituneena pääse kilkuttelemaan omia lusikoita. Kirjainpunsselitkin kun olisi valmiina... Mut ehdottomasti tää idea menee hetimmiten toteutukseen. Ja aivan hurmaavat kuvat tulppaanikimpusta!

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis kimppu!

  @villavaahtokarkki - joku muukin sopiva metallinpala soveltunee ;D täällä lusikkasepän pajalla toki alasimet kilkattavat iloisesti!

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails