lauantai 28. joulukuuta 2013

28.12.2103

 Hei ihanaiset! Onpa aikaa vierähtänyt aika tavalla edellisestä kerrasta. Joulu sujui rauhallisesti ja perinteisin kuvioin, valmistelu ei niinkään :) Joulun valmisteluun kului tänä vuonna paljon maalia, pensseleitä, teloja, laattoja, suojamuovia ja ympäripyöreitä päiviä. Rauhoittumisen hetkiin kuului lasten joulujuhlat ja -kirkot. Joulun tunnelmaa loi kynttilät ja joulutähdet ikkunoissa, joita ei ole koskaan nosteltu niin paljon edes takaisin ikkunoihin ja huoneesta toiseen kuin tänä vuonna. Joku varmaan ajattelee, että sulaa hulluutta aloittaa keittiöremonttia neljä viikkoa ennen joulua. Onhan se, mutta meille se takuulla tehokkain tapa toimia :D Ennen kaikkea, tänä vuonna tunsin voimakkaasti joulun läsnäolon. Johtuiko siitä, että yhdessä tehden tulee vietettyä paljon enemmän aikaa yhdessä ja  kaikki ylimääräinen hössötys karsiutui automaattisesti pois. Ennen ja jälkeen kuvia remontista on luvassa, sekä pieni omakohtainen kooste siitä kun seinät uuden värin sai. Siihen asti, pitäkää huolta itsestänne!   

 
Heidi10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia. Varsinkin tuo viimeinen.. niin tunnelmallinen.. miten se onkin noin "elävä" *hmmm*

  Onnea uuteen vuoteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anu :) Hiukan hämärä juttu tuo kuka kävi puhaltamassa kynttilöihin eloa. Olen Picasan kautta tuonut kuvat blogiin ja siellä ei kyllä lepata ensimmäinenkään liekki :D Iloa ja onnea uuteen vuoteen myös sinulle!

   Poista
 2. Kauniita kuvia! Onnea uudelle keittiölle. Ja olet varmaan oikeassa, noin tulee tehokkaasti valmista, kun on pientä painettta;) Mukavaa loppuvuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Hyvä Mieli :) Kiitos paljon, melkomoisen tehokasta oli kyllä ja iloinen olen siitä kuinka valmista tuli. Ihan pikkujuttuja jäi vielä kuten listojen maalaamista. Mutta onpahan sitten ensi vuodellekin jotain mielekästä puuhaa :D Oikein mukavia vuoden viimeisiä päiviä sinullekin!

   Poista
 3. Hyvän uuden vuoden toivotus! Kuvat tunnelmaa täynnä :) Tunnistinko oikein, onko yhdessä kuvassa Lohjan kivikirkko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuija, kiitos samoin :) Kirkko on Karjaan kivikirkko, aika lähellä siis :)

   Poista
 4. Oletko aikamatkalla, kun vuodelta 2103 olet päivityksen jo laittanut? :D Ihana blogi ja jäin koukkuun ensisilmäyksellä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anonyymi :) Eipä ole ollenkaan tavatonta jos olen päivissä sekaisin :D Kiva kun löysit tiesi tänne, toivottavasti viihdyt :)

   Poista
 5. Voisin tuijottaa tuota viimeistä kuvaa kokonaisen päivän... ♥ Ihan oikeastiko se liekkien lepatus ilmestyi itsestään? :D Ihania joulutunnelmia, niitä on hyvä katsella vielä näin loppiaisenkin jälkeen, tänään kun on tullut vihdoin luntakin.

  Kaunista vuotta 2014! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Lotta :) Juu, ei ole minkäänlaista käsitystä kuinka toi lepatus tohon tullut. Käsittääkseni PhotoScapessa ja Picasassa ei ole tuollaisia ominaisuuksia ja muita en parhaillaan käytä. hiukan hämärää :D) Oikein ihaa alkanutta vuotta sinullekin!

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails