keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Aamun mustavalkoiset

Kynttilöiden polttelu jatkuu vaikka illat onkin selvästi pidentyneet. Ja kuinka kirkkaisiin aamuihin saa jo herätä. Niin ihanaa tämä valon määrä! Sen verran voisi kuitenkin heittää plussan puolelle, että saisi ikkunat pestyä. On ne vaan niiiiiiiiin hirveessä kunnossa. Ja sen minkä pimeys on piilottanut, niin vastaavasti valo paljastaa armotta kaiken. Pölyhiukkaset tanssahtelee ilmassa ja itse kait pitäisi tanssahdella rätin kanssa perässä. Taidan kuitenkin juoda ensin pari kuppia kahvia ja seurata hiukkasten leijumista. Kevättä ja kesää odotellessa voi perhosia ja korentoja ihailla näissä tuikkukipoissa. Kaulassa on keikkunut useamman päivän pehmeä puuvillainen huivi joka tyydyttää omaa huumorintajua, kuitenkaan olematta liian alleviivaava.
 


Aurinkoista keskiviikkoa sinulle!
Heidi15 kommenttia:

 1. Aina se musta ja valoinen vaan synkkaa. Ihana tuo korento!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Maikki :) Korento on munkin lemppari, se on niin hauraan ja herkän näköinen :)

   Poista
 2. aurinkoista päivää sinnekin. Meidän neiti istui koko päivän eilen ikkunan ääressä tarhan hoitoon ja kysyi että tuleeko jo kevät, haki saippuakuplat jo valmiiksi ja kumppareita etsi (täytyi kertoa että ne myyty), mut ei haitannu, nyt pitää ostaa sitten pinkit joissa on sydämiä, juu-u. Ja sitä kevään kyselemistä jatkui taukoamatta pari tuntia :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MOi Jessika :) Voi ihanuutta! Se on selvä, että pitää olla kuplat ja kumpparit valmiudessa :D

   Poista
 3. Todella kauniin herkkiä sudenkorentotuikkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MOikka Elsa :) Korennot on kauniita, eikä aikaakaan kun niitä saa taas ihastella rannoilla :)

   Poista
 4. Onpa tosi kivoja :) Tykkään kans tuosta mustavalkoisuudesta, hauskaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Susanna :) Mustavalkoinen piristää kummasti kaikkien värien keskellä. On mukavaa kun kotoa löytyy myös jotain pikkuisen pelkisttympää missä silmää voi leputtaa :)

   Poista
 5. Mä INHOAN kevätaurinkoa! Se on raaka ja paljastaa kaikki virheet, lian ja huonot puolet. Meillä näyttää ihan karsealta, enkä halua edes ajatella miltä lumen alla näyttää. Yöks yöks...kamala homma niin sisällä että ulkona, että koti olisi puhdas auringon valossakin.
  Ei ole mulla iskenyt vielä kevätsiivoukseen tarvittava into...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anrinko :) Niin se on, että meitä on kevät, kesä, syys ja talvi ihmisiä :) Meillä on kanssa kaikki heikun keikun ja pölyt elää ihan omaa elämäänsä, mutta silti mä nautin valosta :) Ja pihan vellivaihe on ihan omalukunsa, mutta aina se vesi on jonnekin hävinyt ;) Tsemppiä!

   Poista
 6. Samoin sulle ja ihania kuvia! RRRRRrrrrakastan kevätaurinkoa vaikka se paljastaakin aika paljon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Selma :) Valosta saa niin paljon virtaa, että ihan sama mitä se paljastaa ja kun tuntuu, että se paljastaa liian paljon, niin otetaan taas se pari kuppia kahvia ;)

   Poista
 7. Aivan ihastuttavia noi tuikkukipot ! Löytyykö niitä jostain kaupasta ?

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia! Oletko ostanut nut sudenkorento- ja perhostuikkukipot Suomesta? Näin niitä tiistaina Tukholmassa eräässä sisustusliikkeessä, mutta en raskinut ostaa kun yksi kappale maksoi n. 10e. Pihiys iski. Oman olkkarin sisustus kaipaisi lisää korentoja ja muita siivellisiä tuon korentotyynyn kaveriksi.

  VastaaPoista
 9. Moikka Riitta ja AnuElina :) Korento ja perhos tuikkukiput myytiin kolmen satsina ja itse tilasin ne Gray & White verkkokaupasta ja ovat Bloomingvillen. Nyt en niitä sieltä sivuilta löytänyt, mutta kannattaa kysyä Katilta onko niitä vielä tulossa :)

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails