maanantai 22. lokakuuta 2012

Lilaa, luumua ja kutsu

Tämä päivä on ollut viime perjantain täydellinen vastakohta. Perjantaina satoi koko päivän ja tänään on ollut varmasti koko syksyn täydellisin auringon paiste. Pihalla on heiluttu haravoiden kanssa oikein kolmen sukupolven voimalla. Tehty tuttavuutta lehtipuhaltimen kanssa (kauheaa melusaastetta muuten), soitettu isä hätiin, vedetty mokomaa härveliä hartiavoiminin käyntiin, purettu melkein osiin ja kasattu uudelleen. Arvaatte varmaan, että ei se toimi kunnolla vieläkään. Tosin jos olisin soittanut Mister M:lle, niin hän olisi kertonut mulle, että ei se ole koskaan sitä tehnytkään. Puhallin siis joutaa takaisin sinne mistä se haettiinkin, eli takaisin tallin perukoille ja haravat pääsee taas tehokäyttöön. Perjantaisen sadepäivän piristykseksi hain kukkakaupasta ihanan hortensian oksan ja reilusti luumuja. Niin kauniin värisiä kummatkin.

 
 Tässä samalla haluan kutsua teidät kaikki ihanat Upeiden naisten iltaan, Fiskarsiin, torstaina 15.11 klo 16-20.00. Jos on onnea, kaunis kylä on jo saanut suloisen lumipeitteen ja silloin siellä tunnelma on suorastaan satumainen. Alla olevasta kutsusta näet mitä kaikkea kivaa on tarjolla. Tänä vuonna en ole Tammisaaren joulumarkkinoilla myymässä ja olenkin super iloinen, että saan tilaisuuden myydä käsitöitäni tässä yhteydessä. Tulkaahan moikkaamaan :)
 
 
 
 
Heidi
 

10 kommenttia:

 1. Vau, en tiennyt että noin upean värisiä hortensioita onkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Kirsikka, en tiennyt minäkään että näin tummia löytyy. Tykästyin :)

   Poista
 2. Vaikuttaa kivalta se Fiskarsin ilta :) Täytyykö ilmoittautua etukäteen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Louise, ei tarvitse ilmottautua etukäteen. Uskon kanssa, että illasta tulee mukava :)

   Poista
 3. OI MITEN KAUNIIT TÄYTELÄISET VÄRIT HORTENSIASSA JA LUUMUISSA...OLLAPA SIELLÄ, JOTTA PÄÄSISI KAIKKIIN JOULUNALUSTAPAHTUMIIN. IHANAA ALKANUTTA VIIKKOA SINULLE.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Päivi L, tykkää kanssa noista väreistä. Ihanan herkulliset :) Iloista viikkoa myös sinulle :)

   Poista
 4. Upeat sävyt, niin kauniin syksyiset. Tuo tapahtuma kuulostaa myös tosi kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sanna, ihastuin kanssa :) Huomaan nyt kuikuilevani erityisesti näitä sävyjä kaupoissa. Ei ole mokomaa tapahtunut ennen :) Uskon, että illasta tulee mukava ja leppoisa :) Iloista alkanutta viikkoa sinulle!

   Poista
 5. Nuo sinun valokuvasi ovat joka kerta yhtä upeita :)

  Fiskarsissa nähdään, iloista keskiviikkopäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Merja, onkin hauska tavata taas :) Iloista keskiviikkoa myös sinulle!

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails