tiistai 30. lokakuuta 2012

Arjen akrobatiaa


Pelkän arjen pyörittäminen vie joskus niin lujaa, että aina ei itsekkään tiedä mihin suuntaan on menossa. Joskus olisi vaan hyvä painaa jarrua, opetella sanomaan ei, olla välittämättä pyykkipinoista, pölykoirista ja hiekasta eteisessä. Niinä päivinä kun kattila kiehuu yli, kansi kolisee ja puuro palaa jo hellalla, laitan silmät hetkeksi kiinni, muutama rauhallinen syvä hengitys, haen mielen sopukoista onnellisia muistoja. Tuntuu heti paremmalta, vapaammalta. Ei tosin onnistu aina, mutta useimmiten ja harvemmin tulee enää kiireessä äkkipysähdyksiä, ennemminkin pehmeitä laskuja :)
 

Heidi

14 kommenttia:

 1. Hei, toi on niiiiiiin totta! Ai saaks teillä hyppiä sohvalla? Ei meillä vaan ;) Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä sohvalla saa, mutta ei sillä toisella ;D) Mukavaa päivää sinullekin!

   Poista
 2. Ihana teksti, tuli itselleni juuri sopivaan saumaan. Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Just niin, tuli mullekin sopivaan saumaan! Välistä kiehuu yli, kolisee, palaa pohjaan ja paineet nousee ihan liikaa! Tai tää syksy on ollut oikeen semmonen hurlumhei-syksy.. mutta kyllä se tästä taas, syvä huokaus ja silleen :)

  Ihanat kuvat akrobaatista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuh... syksyt etenkin on mulla hermojenkiristys aikaa, lieko pimeys joka on suoraan verrannollinin vähempään ulkona oloon. Viime syksy oli paha,paha syksy. Silloin todettiin eskaritädeillekkin, että äidillä kiehuu kattila yli :D) Mutta niin kuin totesit, kyllä se siitä ♥

   Poista
 4. Täällä on ollut eilinen ja tämä päivä yhtä paskaa. Joten tuli parempi mieli tästä kirjotuksesta :)
  Kiitos <3

  VastaaPoista
 5. Kyllä!
  Taidankin taas ottaa lehmän hermot paremmin käyttöön, kiitos muistutuksesta :)

  Tsemppiä arkirumbaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sinullekin! Olisi ihanaa omata lehmän hermot, oikeasti luulin, että ne tulee äityiden myötä :) Toisin kävi :D)

   Poista
 6. Päätä huimaava vauhti on kuvissakin :) Lapsentulon myötä olen vasta alkanut tajuta, mitä niillä "ruuhkavuosilla" tarkoitetaan... Tsemppiä sinne ja kiitos muistutuksesta hengittää välillä syvään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollu mullakaan kyllä harmainta käsitystäkään mitä ruuhkavuodet tarkoitti :D Nyt on kyllä selvinnyt :D) Etenkin työn ja lapsenhoidon sovittaminen kotona vaatii kärsivällisyyttä kaikkine keskeytyksineen. Antaa tietysti paljon mahdollisuuksiakin :) Tsemppiä sinullekin!

   Poista
 7. Tai jos kokeilisi sohvalla pomppimista, auttaiskohan se :)
  Välillä (tai aika usein)ajattelen miten ihania lapset ovat, eivät turhia murehdi, stressaa pienistä, ovat aitoja. Ei haittaa pohjaanpalaneet kattilat, ei pyyhkimättömät pöydät...osaisinpa mäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois se auttaakin :D Meillä ainakin lapset huutaa välillä pomppiessaan :"Mä oon vapaa!!" Pitäis tosiaan kokeilla ja nauttia asioista kuten lapset :)

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails