lauantai 15. syyskuuta 2012

Tarte Tatin


Ai että rakastan tätä torttua! Hapokkaita karamellisoituja omenoita, rapeaa pohjaa ja sen pitkää historiaa. Käytin blogissa aikaisemmin kokeilemaani reseptiä pienen pienillä muutoksilla jotka teki siitä mielestäni vieläkin herkumpaa. Reseptin löydät TÄÄLTÄ ja ne pienet muutokset on seuraavat: vaihda pohjan valkoinen sokeri fariinisokeriksi ja täytteen valkoinen sokeri fariinisokeriksi. Tarjoile pehmeän vaniljajäätelön tai kermavaahdon kera.
 


 

KEEP CALM
AND
EAT
TARTE TATIN
 
Heidi

16 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Moikka Hannele :) Nyt ei ole enää murustakaan jäljellä :D

      Poista
  2. oi että mikä herkku kakku :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Ingelilla :) Tätä tehdään kohta taas uudestaan :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Moikka Mira :) Kannattaa kokeilla, helppo ja maukas :)

      Poista
  4. Näyttää ja kuulostaa vähän liian hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MOi Veera :) Kiitos, kiitos, nyt vaan ommupiirakan tekoon :D

      Poista
  5. Vois vaikka olla hyväää... nappaan ohjeen talteen! Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Kakkuateljee Pionilaakso :) Täällä maistui kyllä :)

      Poista
  6. Kiitos kaunis!

    Kirjoitin ohjeen talteen ja taidan kokeilla huomenna jälkkäriksi tätä, kun vielä omppuja puusta löytyy :)

    PS: Minäkin olen viimeaikoina vaihtanut valkosen sokerin tilalle fariinia ja toimii hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Maisa :) Fariinisokeri tuo kyllä paljon enemmän makua :) Käyppä kertomassa kuinka jälkkäri onnistui. Iloisia leipomishetkiä :)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Kiitos Aniriini, etpä arvaakkaan kuinka iloiseksi minut teit :) Aurinkoista sunnuntaita :)

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Heippa Arja, mukavaa ja aurinkoista sunnuntaita sinullekin ♥

      Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails