sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Dagen efter....

 
Onneksi näitä  "dagen efter"- päiviä on harvemmin tarjolla. Väsynyt ja nuupahtanut ei ole ollenkaan mun juttu.  Takana harvinaisen tiivis viikko kaikilta osin. Mutta niinhän se menee, joskus on kiireempää ja joskus sitten taas ei. Eilen kuitenkin unohdettiin hetkeksi arki ja annettiin juhlatunnelman viedä mennessään. Tästä on taas hyvä suunnata uuteen viikkoon.
 
  
 
Heidi

8 kommenttia:

 1. Kaunis kattaus! Ihana toi risu+naru+pellava -yhdistelmä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Esmeralda ja kiitos :) Alkaa olla taas sitä aikaa, kun sisälle kantautuu kaikenlaista risua ja "roskaa" kodin koristukseksi :)
   Mukavaa viikon alkua sinulle!

   Poista
 2. Hauskat koristelut.

  Niinpä, ei sitä enää jaksaa juhlia samalla lailla kuin ennen. Vaikka onhan välillä kiva viettää aikaa ystävien kanssa myöhään yöhön, etenkin jos tuollaiset herkut ovat tarjolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Lumo :) Nykyään tulee jo pelkästä pitkästä valvomisesta jo Dagen efter- olo :D Mutta se ei tosiaan haittaa kun on hyvää ruokaa ja seuraa :) Iloista alkanutta viikkoa sinulle!

   Poista
 3. Todella kaunis kattaus:-))

  Mukavaa alkanutta viikkoa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia Arja ja oikein mukavaa alkanutta viikkoa sinullekin ♥

   Poista
 4. Nam, hyvältä näyttää! Ja joskus vaan tekee niin hyvää nähdä ystäviä pidemmän kaavan mukaan, vaikka seuraavana päivänä olisikin sitten hiukan dagen efter fiiliksissä... ;-) Minä tosiaan pistäydyin suklaapuodissa viime viikolla siinä toivossa, että törmäisin sinuun, mutta ei käynyt tuuri tällä kertaa. Mutta suuntaan varmasti sinne joskus lähiaikoina (viimeistään joulun alla) uudestaan, jospa silloin onnistaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sari, se on totta ja tosi tärkeetä, että välillä saa olla ystävien kanssa kiireettömästi ja ajan kanssa. No, voi kun olisin tiennyt, niin olisin järjestänyt itseni Fiskarsiin :) Laita viestiä kun olet seuraavan kerra tulossa :)

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails