perjantai 15. kesäkuuta 2012

Leikitään leipomista

Joissakin leikeissä pitää olla oikeassa mielentilassa ( tarkoitan tässä itseäni ;)), että ne jaksaa leikkiä loppuun asti. Meillä aika usein tämä leikki on juurikin nimeltään leikitään leipomista - leikki. Itse tykkään tehdä aika nopeassa tahdissa, mutta kun on lapsista kysymys tahti on usein ihan jotain muuta kuin nopea. Rönsyillään ja sävelletään, sotketaan ja siivotaan.  Tähän leipomis leikkiin saa helpostikkin vierähtämään useita tunteja. Kun kakkupohjat ja pikku Pavlovat on paistettu lähdetään kauppaan valitsemaan ne maistuvimmat marjat. Takaisin kotiin ja koristelemaan. Ja arvaatte varmaan, että kun kauniita pikkukakkuja on muutama leikki jatkuu kahvikekkereiden muodossa................ mutta siitä lisää ensi kerralla. Aurinkoista alkavaa viikonloppua sinulle! 


Heidi11 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, tuli varmasti maistuvia leipomuksia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Bits and Bites, kiitos :) Kyllä maistui :)

   Poista
 2. totisesti kärsivällisyyttä vaativaa toimintaa leipoa lasten kanssa. niin idyllinen kuin se onkin aina ajatuksena. :D mutta mukava aina, jos jaksaa ja viitsii. niin tärkeää lapsille tehdä "aikuisten" juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Larppa Aliisa! No ihan totta. Jos ei ole aamulla tähdet oikeassa asennossa niin ihan turha aloittaa :D) Se on ihan totta että lapset kokee kovin tärkeäksi kun saavat itse tehdä isompien hommat :)

   Poista
 3. Lasten kanssa leipominen vaatii kyllä kärsivällisyyttä :D
  Ihanan näköisiä kakkuja :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka AnnaO, ihan totta! Kiitos kovasti :)

   Poista
 4. Marengit näyttävät juuri oikean kypsiltä, tulipas nyt jälkkärin nälkä... Taidanpa mennä kahvinkeittoon.

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails