lauantai 19. toukokuuta 2012

Räpsähdyksiä

 auton ikkunasta. Kaikista mukavinta on kun saa kävellä kaikessa rauhassa, katsella, tutkia, nauttia ja voi palata takaisin mieleiseen paikkaan jos siltä tuntuu. Helsinki on meistä katsottuna pienen matkan päässä, mutta välillä sinne tulee tehtyä nopeita reissuja ja sitten niitä vielä nopeampia. Nämä kuvat on parin viikon takaa ja juurikin tältä jälkimmäiseltä reissulta. Muutama räpsy oli kuitenkin pakko napata. Aurinko paistoi täydeltä terältä, autossa oli lämmin, poppi soi ja lapset elämöi takapenkillä. Yhtäkkiä talot oli houkuttelevan värisiä, keltaisia, vaaleanpunaisia, vihreitä ja olo oli kuin kesäloma reissulla missä tahansa  Euroopan kaupungissa. Aika yllättävää mutta tuo olotila tietysti haihtui aika hetkessä :) Nyt käyn nostelemassa viimeisen koneellisen pyykkiä narulle niin paluu todellisuuten on taattu! Niin ja pysykää kuulolla, parin viikon sisään arvotaan pientä kivaa piristämään arkea. Oikein leppoisaa lauantai - iltaa sinulle :)

Heidi14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hei Home Sweet England, toivottavasti nämä yhtään auttaa siihen ikävään ♥

   Poista
 2. huvittavinta juurikin, etten heti arvannut suomeksi. mutta kun katsoo tarkemmin, niin paljon tuttuja elementtejä kuitenkin. kameran kautta tulee niin monesti nähtyä uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Larppa Aliisa, se on ihan totta, että monesti kameran kautta tututkin asiat näkee uudella tavalla :)

   Poista
 3. Nuo vanhat talot ovat kyllä niin kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Kirsikka, niin minustakin. Niitä voisi katsella ihan tunti tolkulla :)

   Poista
 4. Kauniita kuvia, ihana tunnelma, kaunis Helsinki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Noora ja kiitos paljon :) Helsingissä on tosiaan paljon kaunista kun vaan välillä muistaa poiketa tutuilta "poluilta" :)

   Poista
 5. Lomailin tämän viikon ja liikuin kotikaupungissani kuin turisti, ihaillen kevättä ja kaunista kaupunkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Lumo, turistiksi heittäytyminen tekisi itsellekin hyvää. Tulisi tutkailtua kotikulmia vieraan silmin :) Helsinki on kaunis kaupunki ja meren läheisyys tai jo oikeastaa pelkkä tuoksu on plussaa :)

   Poista
 6. Helsinki on kyllä kaunis kaupunki juuri noiden vanhojen rakennsten ansioitsa. Taitava kuvaajakin auttaa asiaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Sanna, tykkään kanssa kovasti, etenkin talojen pehmeistä väreistä, kattojen, ikkunoiden ja erkkereiden muodoista. Kiitos :)

   Poista
 7. Ensimmäisen kuvan parveke on kerran ollut minun! Siihen asuntoon muutin vuonna -93 tulevan mieheni kanssa. Sinä aikana kuin siellä asuimme, menimme naimisiin, tyttömme syntyi ja aloin odottaa poikaamme. Siis tuo talo ja katunäkymä tuo niin paljon ihania muistoja mieleen :)
  Terveisin, Karin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Karin, voi jestas meni oikein kylmät väreet :) Mikä ihana sattuma ja vielä ihanemmat muistot :)

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails