torstai 5. huhtikuuta 2012

Lainahöyhenissä

Johan sai kanaleikit vauhtia kun vintiltä löytyi kaksi höyhenkranssia. Kovaa kotkotusta tuo kanana oleminen :) Lainahöyhenet vaan pöllysi kun kumpikin olisi halut sovittaa höyheniä ensin. Tyttöjen keimailessa höyhenissään tuli omatkin pienen tytön leikit mieleen. Tädin korkea korot jalassa, korut kaulassa, kaapista kaivetut huivit hameina ja sitten leikittiin niin hienoa Rouvaa että ;)


Pikkukanoista sitten oikein sujuvasti muniin ;) Eilen askarreltiin pitkästä aikaa. Olen ompeluista säästänyt kaikista pienemmätkin tilkut pääsiäismunia ajatellen. Styroksmuniin päädyttiin ihan siitä syystä että lasten on niitä helpompi käsitellä. Rautalangasta taivutin muniin pienet koukut. Kastelin koukun päät liimaan ja työnsin ne paikoilleen. Sen jälkeen liimaa  pintaan ja tilkkuja perään. Kauhean tarkka ei tarvitse liiman kanssa olla, koska esimerkiksi Erikeeper kuivuu läpinäkyväksi.
Aurinkoista kiirastorstaita sinulle.
Heidi

17 kommenttia:

 1. Voi ei, miks meillä ei oo tollasia upeita puuhkia?!! :)

  Mulla oli lapsena ison isot kumpparit jalassa ja vanha röyhelöinen babydoll alushame rinsessamekkona. Empä silloin tiennyt miten kaukana ne oli rinsessahameista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Babydoll ja kumpparit kuulostaa oikein vetävältä yhdistelmältä :) Koskaan ei tiedä kuka rimpsessa ton nappaa täältä catwalkille :)

   Poista
 2. Tosi kiva idea koristella pääsiäismunat noin! Täytyypä pitää mielessä tulevia vuosia varten. Ja kyllä siellä onkin ollut hienoja rouvia! Noi leikit oli omassakin lapsuudessa ihan parhaita, varsinkin kun mun mummulla oli iso komero täynnä toinen toistaan hienompia korkkareita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsetkin tykkäs kun ei ollut turhan tarkkaa puuhaa :) Oi, sun mummulla on ollut kaappi täynnä hienojen rouvien aarteita :)

   Poista
 3. Hei vaan

  Ihania tylleröitä puuhkiensa kanssa! Voipi olla, että tytöt eivät raaski luopua niistä pääsiäisen jälkeen ;) Minä en ainakaan luopuisi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uhkailu, kiristy, lahjonta... ;D No ei vaiskaan, onneksi luopuivat ihan suosiolla ja saatiin ehjänä seinille :)

   Poista
 4. Samaa mieltä Veeran kanssa, tosi hauska koristelu-idea! Itse nyt herään vähän myöhässä tähän koristeluhommaan, ei ole tarpeita - lähinnä munia ;) Styroxmunia olis pitänyt tajuta ostaa jo ajat sitten kun tilaisuus oli. Nyt sitten jään nuolemaan näppejäni ja mässytän mämmiä suruuni..niin ja katselen toisten kivoja pääsiäiskoristuksia täältä netistä :D Iloista pääsiäistä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän mämmi ole ollenkaan huono vaihtoehto :) Sulla onkin ideapankki täynnä ensi vuotta varten :D Oikein iloista pääsiäistä sinullekin :)

   Poista
 5. Myös minä tykkään noista munista, tosi kivat!

  VastaaPoista
 6. Voi vitsi, mitä munia! Ihan hienoimmat! Niin matkitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Selma, iloa on kokonaan mun puolella ;D

   Poista
 7. Aivan ihanaisia munia, pistetäänpä idea korvan taakse... Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails