perjantai 9. maaliskuuta 2012

Muutamia muutoksia....

Kaappeja siivotessa löytää kaikenlaista hauskaa, kuten vanhoja valokuvia. Nykyään kaikki on ulkoisilla muisteilla, cd-levyillä tai tietokoneella. Erittäin harvoin tulee enää teetettyä kunnollisia valokuvia. Nyt kuitenkin löysin vinon pinon kuvia meidän "uudesta" kodista johon muutimme vuonna 1999. Ajatella, viime vuosisadalla. Kauhealla kiireellä pakattiin koti pahvilaatikoihin, reissukamat matkalaukkuihin ja suunnattiin ystävien kanssa nenät kohti Pariisia. Luvassa oli kaksi matkaa samalla pakkauksella. Toinen kesti viikon ja teki lähtemättömän vaikutuksen, samoin voi sanoa tästä toisesta matkasta jota on kohta tehty 13 vuotta. Tästä pahvilaatikkojen täyttämästä nurkasta kirjoittelen teille ihanaiset tätä blogia.
Lisää on luvassa. Näitä kuvia kun on tässä selailut,  niin tämähän oli oikein kivassa kunnossa oleva nurkka :) Kuvat on siinä järjestyksessä kun jotain muutosta on tehty. Nyt kutsuu Voice, oikein ihanaa viikonloppua sinulle!
Heidi

3 kommenttia:

 1. Ihana toi tummapohjainen tapette!
  Viihtyisan nakoinen nurkkaus sulla.

  Mukavaa viikonloppua!
  Tibs

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos :) Tykkään itsekkin tästä mustapohjaisesta tapetista ihan hurjasti :) Mukavaa viikonloppua sinullekin :)

   Poista
 2. Tällaiset muutospostaukset on aivan erityisen kivoja! :) Hyvältä näyttää! Kiva myös saada työpisteeseen vinkkejä, kun itsellä on se uudistuksen alla.

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails