keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Aurinkoisia päiviä

Ihania päiviä, iloisia päiviä, touhun täyttämiä päiviä. Taas ollaan arjessa kiinni niin kuin lomaa ei olisi koskaan ollutkaan :) Kaappien kevät siivous osa 1 alkanut. Vaateita on vaihtanut omistajaa fb-kirppiksen kautta ja useampi pussillinen kolahtanut keräyslaatikkoon. Muutama kolahdus saisi vielä käydä, että olisi vaatekaapissa edes himppasen väljempää. Oma lukunsa on tietenkin astiat, purnukat, kipot ja kupit. Tiedätte varmaan. Osasta olen  jo raaskinut luopua. Tosin vasta niistä jotka on ollut vintillä vähintään kaksi vuotta käyttämättä. Alku sekin :)  Taitaa olla paholaisen keksintö koko vintti, sinne kun on niin helppo piilotella ihan mahdottomat määrät tavaraa! Kamera sattui olemaan eilen mukana kun piipahdin pikaisesti Tammisaaressa. Jos koitan hiukan ylimääräistä tavaraa kotoa karsiakkin niin tuon alimmaisen kuvan Kodak kyltin olisin ostanut koska vaan, mutta se ei ollut myynnissä.Leppoisaa keskiviikko iltaa sinulle.

Heidi

6 kommenttia:

 1. Tammisaari on aina ihana. =)
  Mä kanssa teen tyhjennystä. olen kassitolkulla vienyt kirpparille ja kierrätykseen. Ja roskiinkin on pusseja lentänyt. Ja homma on vasta alussa...
  Kesällä tyhjennä vinttin ja kellarin ylimääräisistä huonekaluista, matoista ym.
  Tarvii saada ilmaa tähän taloon. Olen kamaalaakin kamalampi hamsteri. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Vintit ja kellarit on kyllä niin vihoviimeisiä tavaranpiilotus paikkoja:) Pitäis varmaan tilata vaihtolava pihalle :D Tsemppiä urakkaan!

   Poista
 2. Juu, allekirjoitan, vintit pitäisi olla "lailla kiellettyjä". En edes uskalla ajatella, mitä kaikkea meidän ullakolta löytyy :)

  Ihania talvisia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan lakialoite vetämään :D Täälläkin on tehty vasta sellaisia varovaisia kurkistuksia, että mitä kaikkea sitä on onnistunu vintille piilottelemaan 12:a vuoden aikana :)

   Poista
 3. Ehkä myös vaatehuone ja kodinhoitohuone voisivat olla kieltolistalla (ei vinttiä eikä kellaria ja jonnekinhan ne on saatava... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatehuone ja kodinhoitohuone kuulostaa kanssa oikein otollisilta piilotuspaikoilta :D

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails