lauantai 4. helmikuuta 2012

Kun värillä on väliä

Sain toimeksiannon joka herätti heti alkumetreillä kiinostukseni. Asiakas oli käynyt aikaisemmin kampaajalla jonka tiloihin olin tehnyt värisuunnitelman ja tuli siihen tulokseen, että olisin (ehkä) riittävän rohkea tekemään hänellekkin jotain värikästä.
Parin tunnin keskustelun  jälkeen oli selvää, että kyseessä on rohkea nainen joka uskaltaa tehdä rohkeita valintoja. Todella rohkeaa on jo lähteä yrittäjäksi, mutta mielestäni vielä rohkeampaa on poiketa valtavirrasta.   Toiselle tapaamiselle vein mukanani Fiona Walldesignin Happy Nature tapettikirjan ja siitä se ajatus sitten lähti. Ei harmaata, beigeä tai vaaleansinistä joihin ollaan tavallisesti totuttu esimerkiksi fysioterapiatiloissa. Sen sijaan lähdettiin hakemaan energiaa, iloa ja aurinkoa kierrätystä unohtamatta. Pieni pyöreä pöytä on joskus aikanaan löytynyt kirppikseltä. Se maalattiin, kansi tapetoitiin ja lakattiin. Vastaanottotiski on tehty vanhasta kirjoituspöydästä joka oli ollut jo kauan varastoituna. Tilaan oli myös jätetty kolme vanhaa vaalean harmaata kaappia jotka maalattiin aurinkoisella keltaisella ja ovet tapetoitiin samalla tapetilla kuin pöytä. Tilaan tulvii paljon valoa isosta ikkunasta joka herättää värit ja yhteistuumin päätettiin , että verhoja ei tarvita. Pelkät sälekaihtimet pitää kesällä paahteen poissa.Hoitotilassa on rauhallisempi meno ja katse kiinnittyy siihen tärkeimpään. Hoitopöytään joka on herkullisen vadelmainen. Tapettia on tuotu tauluina ilahduttamaan niin työntekijää kuin asiakaitakin. Tummanharmaat verhot erottaa hoitotilan ja odotustilan. Hoitotilan toisessa päässä verhot taas piilottaa siivouskaapin, ulko-oven ja lämpökattilan. Leena taustajoukkoineen remppasi, maalasi ja tuunaili kaiken valmiiksi pikavauhdilla. Hatunnosto!

Kaikki kuvat on Fysio Leena Rossin tiloista ja Leenan löydät täältä ->
Korkeavuorenkatu 5-7, 10300 Karjaa

Kun on tahtoa ja hyvät taustajoukot niin unelmat herää henkiin!

Kiitos Leena inspiroivasta yhteistyöstä :)


Heid

26 kommenttia:

 1. Ihana,IHANA!!!!!nimim.harmaassa kahvilassa kituva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anonyymi, kiitos ♥ Toivon tosiaan, että kenenkään ei tarvitsisi tehdä töitä harmaassa kahvilassa!

   Poista
  2. No mehän siellä kahvilassa olemme;)...arvaa kuka? N

   Poista
 2. Onpas piristävä kokonaisuus. Ihanan näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei PaaPii, kiitos :) Piristäminen oli sen tarkoistus :D Pitkän työpäivän jälkeen kun tulee hoidettavaksi niin on kiva kun tarjolla ei ole sitä ihan perusvalkoista (vaikka sekin puolustaa paikkaansa)vaan jotain mistä saisi vielä vähän virtaa :)

   Poista
 3. Kivat ja reippaat värit! Tuossa paikassa on ihan pakko PIRISTYÄ!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Allidaalia, hauska kuulla koska se oli yhteinen tavoitteemme :)

   Poista
 4. Tai olla asiakkaana harmaassa kahvilassa! Minusta ainakin on tosi tärkeää se, millainen ilme kahvilalla on valitessani sitä ja kotikaupungissani ei kyllä ole oikeasti katseenkestäviä paikkoja kuin yksi!

  Ihana tila ja hoitopöydän värivalinta on kyllä loistava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitukseni oli siis vastata siihen, että kenenkään ei pitäisi joutua kitumaan töissä harmaassa kahvilassa :)

   Poista
  2. Moikka Mervi, ymmärsi hyvin sekä-että kannan. Itse olen kyllä niin ikävä asiakas, että jos en tykkää ympäristöstä/tuotteista/tunnelmasta niin mieluummin keitä kotona pullakaffeet. Onnekas sinä, että on edes se yksi paikka :D

   Poista
 5. tuli eittämättä mieleen että tässä on väriterapiaa parhaimmillaan, mä haluaisin itse tuohon hoito pöydälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ingelilla, väreilläkin on tervehdyttävää voimaa ja olen kuulut, että Leenan taitavissa sormissa sitä vasta onkin :)

   Poista
  2. pitäis sitä välillä investoida itseensä, ei varmaan mikään huono sijoitus :)

   Poista
 6. Tila on upea! :)
  Oispa munkin fysioterapeutilla yhtä hienot tilat.

  VastaaPoista
 7. Tosi upea tuli! Kyllä kelpaa työskennellä tuolla!

  VastaaPoista
 8. Mielellään tuolla kävisi. Varmasti piristäisi mieltä.

  VastaaPoista
 9. Kivalta näyttää. Ja tuo pinkki hoitopöytä on ihana! Musta on nyt selvästi in ja sopii tosi kivasti tähänkin tilaan. Olet taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Sari, kiitos :) Pinkki hoitopöytä on mun mielestä kanssa niin ihana, että siihen tekisi mieli heti köllähtää hierottavaksi :) Musta tuo kivasti ryhtiä koko tilaan :)

   Poista
 10. Tosi onnistunut! Pinkki hoitopöytä on kyllä aika makea! En ole nähnyt yhtä pirteää hoitalaa :) Useat tuntuvat liputtavan juurikin harmauden puolesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Ekaterina, Kiitos ♥ Tykkään kanssa hoitopöydästä. Yllättäen hoitopöytien värikartasta löytyi melkein kaikki sateenkaaren värit joista on mahdollista saada mieleinen. Mutta on varmaan aika turhaa mainita mitä myydään eniten :D

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Hei Vekarus, hauska kuulla sinusta pitkästä aikaa :) Kiitos ♥

   Poista
 12. Sairaaloissa ja muissahan ne perus vaaleansiniset ja muut on varmaan tarkoitettu rauhoittaviksi väreiksi, mutta minun puolestani sielläkin saisi olla samanlainen sisustus kuin tuolla! Kyllähän noista väreistä saa voimaa! :)

  VastaaPoista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails