torstai 16. helmikuuta 2012

Do more....


of  what makes you happy.

Jos jokin on varmaa niin käsillä tekeminen tekee minut onnelliseksi. Joskus iskee kauhea saamattomuuden tunne vaikka koko päivän olisi tehnyt kaikenlaisia erinäisiä askareita. Haet/viet lapset kouluun ja eskariin, käyt kaupassa, imuroit leivänmurut ja pölykoirat, teet ruuat, täytät ja tyhjennät astianpesukoneen ehkä jo kolmatta kertaa, pyykkikone pyörii, eikä sovi unohtaa lumitöitä, ja vielä illalla sängyssä muistat yht'äkkiä että siellähän se pesukone on edelleen päällä ja ehkä muutama muukin asia putkahtaa päähän. Tällaisina päivinä koitan varastaa ajan jollekkin oikeasti mieluisalle tekemiselle, vaikka vaan sen puoli tuntia. Ja mieluiten jotain sellaista joka näkyy vähän aikaa :) Esmeraldan blogissa maalattiin viime kesänä taulu keittiöön ja se oli jäänyt alitajuntaan kytemään. Taulupohja oli ostettuna, kotoa löytyi peittävää valkoista kangasväriä, mustaa liitutaulumaalia, liituja ja pastellivärejä. Fiksatiivin sai korvata hiuslakka. Tekstejä on netti pullollaan.

 
 
Taulu saa toistaiseksi olla tässä kun seinälle on kertynyt kaikenlaista muutakin mustaa. Kaapin päälle kukkia, ehdottomasti. Hohtava vaikutelma on tullut suttaamalla sormenpäällä harmaata pastelliväriä ja valkoista liitua kirjainten ympärille.


Läpi tuulen ja tuiskun, onnellisia tekemisen hetkiä sinulle!

Heidi

10 kommenttia:

 1. Toi on niin totta!
  Elama menee koko ajan eteenpain ja tarkein hetki on just tassa, joten miksei tekis just sita mita haluaa - eika siirtais aina huomiseen tai sit kun on olevinaan aikaa.

  Tuuliset terveiset Budapestista!
  Tibs

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Useinmiten tuleekin lykättyä niitä mukavia hommia niiden ikävämpien tieltä vaikka välillä voisi tehdä ihan päinvastoin. Kyllä ne pyykitkin joskus jaksaisi vaikka sen tunnin odottaa ja miksipä ei vaikka koko päivääkin jos mukavampaa tekemistä on tarjolla :D Kiitos tuulen tuomista terveisistä :)

   Poista
 2. Wautsi! :-) Hienoa ja todella piristävää se pienikin oma aika jollekin tärkeälle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, kun keskittyy täysin johonkin omaan tekemiseen pieneksi hetkeksi niin se katkaisee arkea mukavasti :)

   Poista
 3. Niin sopiva viisaus arjen pyörityksen keskelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munkin mielestä :) Tämä kolahti tänään, mutta voi olla että huomenna osuukin jo joku toinen :)

   Poista

Ilahdun jättämästäsi kommentista ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails